Актуални новини от България - 24novini.bg
Актуални новини от България - 24novini.bg

24novini

Националните сигурност и отбрана на България с агарантирани само в рамките на колективната отбрана на НАТО. 

 

Днес Мая Манолова организира форум в София, на който към новоучредената от нея гражданска платформа "Изправи се.БГ" ще се присъединят колективни и индивидуални партньори и членове. Това съобщават от пресцентъра на платформата.

 

Телците да разчитат на себе си, а Девите да се захващат за работа. Водолеите да не се отклоняват от правилата, а Рибите да мислят положително.

 

Екоинспекцията в Бургас е позволила изграждането на търговски комплекс, на метри от морето на къмпинг „Градина“, съобщи БНР.

 

Днес Овните да бъдат по-отговорни, а Везните да си почиват.

Почина голямата българска актриса Соянка Мутафова, съобщи "24часа". 

 

Народните представители от "Атака" внасят в Народното събрание декларация, която да се изпрати до Европейския парламен във връзка с искането България да приеме Истанбулската конвенция. Това обяви депутатът Десислав уколов по време на пресконференция днес в парламента. 

 

Две онлайн медии са глобени от Комисията за защита на личните данни за общо 25 хил. лева след подадени жалби. Това заяви пред в. "Сега" Венцислав Караджов, председател на ведомството. 

 

Стрелците да се обадят на близки и роднини, които не са виждали и чували отдавна, а Телците да обърнат внимание на здравето си.

 

Депутатите приеха от 1 юли 2020 година минималната пенсия за стаж и възраст да бъде 250 лева. Предложението в Закона за бюджета на ДОО за 2020 година бе внесено между първо и второ четене на Бюджета от управляващите.

 

Със 114 гласа "за", 106 гласа "против" и трима "въздържали се" Деница Сачева беше избрана за министър на труда и социалната политика. До назначаването й се стигна, след като в петък премиерът Бойко Борисов поиска оставката на социалния министър Бисер Петков. 

 

Постоянен медиен мониторинг, Консултативен съвет на КПКОНПИ, нови механизми за проверяване а почтеността на служителите в КПКОНПИ и нови правомощия на инспектората на комисията, както и създаване на поресцентър към КПКОНПИ. Това са част от мерките, които кандидатът за председател на КПКОНПИ и сегашен главен прокурор Сотир цацаров представи по време на изслушването му днес в Комисията за борба с корупцията в Народното събрание.

 

Страница 1 от 29
Още информация
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...