Актуални новини от България - 24novini.bg
Актуални новини от България - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Административният съд отмени решението за избор на Общинския съвет в Панагюрище.

 

Премиерът Бойко Борисов ще занесе като подарък на президента на САЩ Доналд Тръмп габровска ловна пушка.

Въпреки отказът на премиера Бойко Борисов от първоначалната му идея да спре плащането на първия ден на болничните, синдикатите излизат на протест. Това стана ясно след провелото се заседание на двата стачни комитета - на КТ „Подкрепа” и на КНСБ.

 

По време на посещение на премиера Бойко Борисов в завод за месинг в Севлиево му подариха позлатен смесител за мивка, който е един от първите произведени в завода. 

Борисов се отказа от идеята първият ден на болничните да не се плаща. Припомняме, че решението бе взето на коалиционен съвет на ГЕРБ и Обединени патриоти на 14 ноември, огласи го Валери Симеонов.

Днес от съобщение на сайта на "Топлофикация - София" разбрахме, че е сменен изпълнителният директор. Кремен Георгиев е освободен, назначен е Александър Александров. Нито дума за мотивите за смяната, нито дума за професионалния опит и визията на новия изпълнителен директор за развитието на дружеството.

Българската национална телевизия (БНТ) продаде правата за излъчване на криминалния сериал "Под прикритие" на Нова Броаткастинг Груп.

 

Националният съвет на левицата се събра на пленум в неделя, за да обсъди резултатите от местните избори.

 

Кметът на с. Бозвелийско от ГЕРБ Дамян Дамянов, който спечели изборите със симпатично мастило в химикалите, оставени в тъмните стаички на изборите на 27 октомври, не може да положи клетва. Това е така, защото е арестуван за... наркотици.

Самолетните билети може да поскъпнат заради зелен данък, подписан и от българския финансов министър Владислав Горанов. През седмицата в парламента той обясни, че не знае дали ще има поскъпване, но е подписал документа след "обсъждане в Министерския съвет", тоест на заседание, водено от премиера Бойко Борисов, излиза от думите му.

Обвиняемите за "най-голямата" фабрика за цигари, по определението на премиера Бойко Борисов, се отърваха с озадачаващо малки присъди, благодарение на прокуратурата.

 

Екоактивисти от Русе изпратиха жалба до Европейския парламент заради мръсния въздух, предаде БНТ.

 

Страница 1 от 145
Още информация
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...