Актуални новини от България - 24novini.bg
Актуални новини от България - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Новият състав на столичния общински съвет се събира на първо заседание. В същото време Йорданка Фандъкова ще положи за четвърти път клетва като кмет на София.

 

Влак удари кола тази сутрин около 7 часа в междугарието Крумово - Асеновград на прелез с ръчни бариери.

Вторник може да ви посрещне с повече спокойни моменти и преживявания, но всичко ще зависи от вчерашните ви действия и решения.

Автомобилите, предназначени за превоз на повече от 8 пътници (категории М2 и М3) и за превоз на тежки товари над 12 т (категория N3), да могат да се притежават само от фирми.

Бял трюфел с тегло малко над 1 кг беше продаден на 20-ия търг в Алба за 120 000 евро, т.е. за около 120 евро за грам, съобщи АФП.

 

Майка хвърли двете си деца от 9-ия етаж и се самоуби. Трагедията се случи в Москва, а жената пише в прощалното си писмо да не бъде обвиняван съпругът й.

 

Изгоряха две коли на шефа на митниците Георги Костов, който е бивш главен секретар на МВР.

Iръбският президент Александър Вучич заяви тази сутрин в Охрид, че досегашните разговори с македонския премиер Зоран Заев и албанския премиер Еди Рама са "много добри" и че първото видимо споразумение ще бъде по-лесно преминаване на граничния пункт Прешево, а пътуването до Северна Македония и Албания само с лична карта може да се очаква до Нова година.

Борисов бива подвеждан с лъжлива информация вътре в ГЕРБ, в партията трябва да има дебат, а в изборите се направиха грешки.

 

"Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история", написа Бойко Борисов днес в социалните мрежи, по повод 10 ноември.

 

Истинска навалица за заместник-кметските столове в Пловдив - новият кмет Здравко Димитров ще започне управлението си с 8 заместници, пише местното издание „Марица”. Досегашният градоначалник Иван Тотев управляваше със 7 вицета.

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с американския президент Доналд Тръмп на 25 ноември във Вашингтон. Това става ясно от съобщение на Посолството на САЩ в София.

Страница 1 от 226
Още информация
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...