Нови електронни услуги за местните избори. Манолова за Фандъкова и другите новини от деня - 24novini.bg

Нови електронни услуги за местните избори. Манолова за Фандъкова и другите новини от деня

09.09.2019 | 18:00
(0 гласа)

Манолова: Защо Фандъкова прави търга за боклука година по-рано? "Нямам обяснение защо ситуацията е такава, освен ако г-жа Фандъкова не иска лично да финализира някои големи обществени поръчки, по-специално поръчката за сметосъбирането. Тя се провежда 1 година, преди да изтекат договорите на сметосъбиращите фирми. Договорите изтичат през август 2020 г., а процедурата се провежда сега", каза пред журналисти кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

 

Българите в Брюксел работят основно като чистачки и строители. Това показват данни, представени в местни медии, цитирани от БТА.

Премиерът посъветва Фандъкова да покаже какво е свършила за града.

Старозагорски полицаи задържаха близо 400 кг тютюн без бандерол.

Пострадалите при катастрофата вчера 8 души са по-добре. От всички 8 пострадали най-тежко е състоянието на шофьора на автобуса, който е с два счупени крака.

Цацаров иска отмяна на гражданство, дадено от вицепрезидента Йотова.В хода на извършваната от Върховна касационна прокуратура проверка са установени основания за отмяна на натурализацията по отношение на още две лица, граждани на други държави.

Бившият шеф на кабинета на Радев: Бях против да говори в парламента.

Борисов се ядоса на публикациите за ресора на българския комисар.Ще имаме ресор, който хем ще ни харесва, хем ще е по-голям, и ще е достаен за България, и ще е модерен... И с поне три пъти по-голямо финансиране. Тава каза в двуминутно живо включване, очевидно ядосан, премиерът Борисов.

ГЕРБ и Борисов погълнаха партиите на Петя Ставрева и Жаклин Толева.

Надал спечели US Open, вече има 19 титли.За статистиката Надал остави 5 аса, 5 двойни грешки, 62 уинъра и и 46 непредизвикани грешки. 

Стефан Данаилов: Фандъкова е уморена, Манолова иска да свърши работата.

Два пъти се срина онлайн системата за гласуване в Москва. Артьом Костирко от службата за информационни технологии в градската управа предаде, че електронното гласуване е прекъснато за един час, докато бъде подменено оборудването.

Пускат три нови електронни услуги за местните избори.

Мъжът, паднал на релсите в метрото, е в тежко състояние. Инцидентът е станал на метростанция "Опълченска" и линейката е стигнала за пет минути до мястото, уточни Сунгарска.

Прочетена 206 пъти Последно променена в 09.09.2019 | 18:07
0
0
0
s2smodern
Още информация
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...