Цистерна разля над осем тона масло в София - 24novini.bg

Цистерна разля над осем тона масло в София

Разлятото масло стига до надлеза на "Подуяне" и започва от Сточна гара. Движението е пуснато само за превозни средства на градския транспорт. Разлятото масло стига до надлеза на "Подуяне" и започва от Сточна гара. Движението е пуснато само за превозни средства на градския транспорт. Дир.бг
28.08.2019 | 08:25
(0 гласа)

Цистерна е разляла над осем тона масло в София, в района на Сточна гара, съобщи БНР.

 

 

Маслото е разлято по улиците "Първа Българска армия” и "Резбарска", на Сточна гара и бул. Данаил Николаев" и стига до надлеза на "Подуяне".

За разлятото масло в профила си във Фейсбук е писал и столичният кмет Йорданка Фандъкова.  

По думите й пред бТВ шофьорът на цистерната в момента е в Пето районно управление и му е съставят актове за нарушения. Фандъкова заяви още, че ще сезира прокуратурата по случая.

Към момента от Столичната община твърдят, че проблемът е овладян. През нощта е работило аварийното звено на пожарната и течът е овладян. В района могат да се движат само превозни средства на градския транспорт. 

В началото на деня районът ще е отцепен, за да се почисти маслото.

На място Фандъкова заяви, че с цел обезопасяване улиците са засипани с пясък и призова шофьорите да карат внимателно.

"След като получихме сигнала, организирахме затваряне на улиците, по които беше разлято маслото. Имаше няколко леки ПТП-та преди това и започнахме обработката, Освободено е кръстовището на "Сточна гара" и ул, "Резбарска". Остава затворено само дясното платно посока “Подуяне“ по ул. “Ген. Данаил Николаев“, като се очаква до половин час да бъде пуснато движението и по тях", заяви Фандъкова пред БНР и допълни, че в момента работят почистващи фирми, за да се обезопаси движението. 

 

 

0
0
0
s2smodern
Още информация
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...