Каракачанов и Симеонов с общи кандидати на изборите. Пожари и другите новини от деня... - 24novini.bg

Каракачанов и Симеонов с общи кандидати на изборите. Пожари и другите новини от деня...

19.08.2019 | 17:58
(0 гласа)

Каракачанов и Симеонов с общи кандидати на изборите.  Двамата лидери са уточнили още, че ще искат ГЕРБ да излезе с публичен отчет какво е свършено до момента от правителството от началото на мандата.

 

Разчленените в язовира може да са били любовници.  Разследването е за двойно убийство. МВР работи по няколко версии за зловещите находки.

 

Изтече срокът за умъртвяване на прасета в Кресна. Повечето стопани обаче отказаха категорично да заколят животните и заедно с кмета на града заплашиха с протести.

Пожарът край Реброво - с ново огнище. Има щети - две постройки - необитаеми вили - са изгорели до основи.

Политолог: Манолова може да донесе промяна в София и да стигне балотаж. Според политолог от НБУ проф. Антоний Тодоров, Мая Манолова като омбудсман е постигнала "една завидна популярност".

До днес е конкурсът за АЕЦ "Белене", няма желаещи от ЕС. Очаква се оферти да подадат американската "Дженеръл Електрик", китайска, южнокорейска и френска компания, но такива все още няма в последния ден.

Прокуратурата: Малката Кристин е починала от удари по главата с камък.Обвинен за жестокото престъпление е 21-годишният Трифонов, който направи пълни самопризнания. 


Дайнов: Манолова ще бие Фандъкова с 3:1 на балотажа. Според него предстоящите избори са изключително важни, защото дори управляващите пак да спечелят, ще има много промени на местно ниво.

 

Прочетена 199 пъти Последно променена в 19.08.2019 | 18:07
0
0
0
s2smodern
Още информация
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...