Борисов смекчи тона към президента и се похвали, че ги подкрепя - 24novini.bg

Борисов смекчи тона към президента и се похвали, че ги подкрепя

Борисов на обиколка по жп-трасета. Борисов на обиколка по жп-трасета. снимка: Фейсбук Бойко Борисов
11.06.2019 | 17:31
(0 гласа)

Днес премиерът Бойко Борисов продължи заниманието си да обикаля проекти, финансирани с държавни и европейски средства, за да показва какво се строи докато той е начело на държавата. 

 

След като обиколи ключови пътни строежи, а след това ремонтирани училища, днес Борисов реши да покаже инвестициите в железопътния транспорт и дори се качи на влак.

 

По време на инспекцията на ремонтите и строителните работи по проектите от Трансевропейската транспортна мрежа Борисов заяви, че се работи здраво и е важно хората да видят свършеното.

В изказването си той смекчи и тона към към президента Румен Радев и дори заяви, че е видял подкрепа в негово лица при участието му на международните форуми в Словения и Русия.

Всичко, което правим, той го промотира съответно в Словения и в Санкт Петербург, заяви Борисов, цитиран от пресцентъра на Министерски съвет, и изтъкна изграждането на интерконекторите и магистралите.

 

Съжалявам, че върна закона за предварителното отчуждение, защото всичко това, което говоря, ако го няма този закон, няма да бъде построено, поне следващите 15-20 години. Но да речем, че някой го е подвел, коментира премиерът.

Въпреки че първоначалната му реакция по повод ветото на Радев и сезирането на Конституционния съд за Закона за държавната собственост бяха доста по-остри.

0
0
0
s2smodern
Още информация
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...