Северин признал за убийството пред майка си. И другите новини от деня - 24novini.bg

Северин признал за убийството пред майка си. И другите новини от деня

Водещата новина на 11 октомври: Северин Надеждов признал пред майка си за убийството на Виктория Маринова Водещата новина на 11 октомври: Северин Надеждов признал пред майка си за убийството на Виктория Маринова
11.10.2018 | 18:30
(1 глас)

Майката на обвинения за изнасилването и убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова заяви днес, че Северин Красимиров е признал вината си. Синът й разказал пред нея, че бил пиян и надрусан след рожден ден. Тя иска Северин да бъде съден в Германия и да лежи в техен затвор, защото смята, че в България ще го убият.

 

Една трета от българчетата са с наднормено тегло, а 13% от учениците у нас са със затлъстяване, показва национално проучване, представено от Сдружение за проучване на затлъстяването. Според данните българите са на последно място в ЕС по консумация на мляко.

 

Омбудсманът Мая Манолова заяви, че подписът на министъра на финансите Владислав Горанов под плана за действие за законодателството за хората с увреждания е гаранция, че промените ще се осъществят. Манолова посети палатковия лагер на майките пред Министерския съвет.

Българският емигрант в САЩ доктор Андрей Георгиев е дарил над 1 млн. долара на Медицинския университет в София, стана ясно днес. Георгиев е починал през  2014 г., но за получаване на дарението е трябвало да минат необходимите законови процедури.

Samsung предстaви новия си модел смартфон Galaxy А9. Той е първият в света с четворна основна камера.

Световните медии показаха Рафаел Надал в нова светлина. Надал се включи самоотвержено в разчистването на родния си остров Майорка след потопа , който отне живота на девет души. От вчера на острова кипи усилен труд. Един от доброволците аправи впечатление на фоторепортерите, които разпознаха в негово лице световния №1 в тениса.

0
0
0
s2smodern
Още информация
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...