Важни икономически новини, анализи и финансови прогнози - 24novini.bg
Важни икономически новини, анализи и финансови прогнози - 24novini.bg

Мария Йорданова

Най-трудно е да преодолеем корпоративния и купен вот. Гледайки всичко това, което експертите обобщават, уесащенто в хората е, че тук се върти индустрия за десетки милиони. Трябват по-тежки наказания за купуването на гласове. 

 

От днес, 9 декември, до 15 декември Пътна полиция започва спецоперация за спиране на шофирането след употребата на алкохол и наркотици.

 

Движението за автомобили по Кресненското дефиле е блокирано от тежка катастрофа, съобщи БГНЕС.

Днес се прощаваме с великата българска актриса Стоянка Мутафова. Поклонението ще бъде от 11 до 16 часа във фоайето на Сатиричния театър. 

„Като Европейски съюз сме поели ангажимент да станем част от тази конвенция. Това означава, че всеки един гражданин от 27, скоро държави, може да заяви, че ЕС не е прав и с директива или  нещо друго е нарушил правата му, заради което ще съди Европейския съюз и ще поиска правосъдие пред Съда по правата на човека.“

Днес Телците да не се доверяват, с Овните и Лъвовете да се възползвате от възможността за развитие предвид успехите.

 

След ремонта на столичната ул. "Граф Игнатиев", който струваше 24 млн. лева и краят му беше отлаган няколко пъти, плочките на емблематичната улица пропаднаха. Граждани алармират за пропаднали и напукани плочки след първия сняг, съобщи България он Еър.

Днес облаците ще намалеят и предимно в Западна България ще бъде слънчево. Времето ще се затопли в последния ден от седмицата и в понеделник, но от вторник отново идват ниски температури. 

С 30% по-скъпо е свинското месо тази година спрямо миналата. Няколко седмици преди Коледните и Новогодишните празници цената продължава да се покачва. Една от причините е африканската чума, която доведе до умъртвяването на хиляди прасета в индустриалните комплекси това лято в България. 

 

Главният прокурор ще бъде разследван от независим прокурор. Това предлага Министерският съвет със законнодателни изменения в отговор на становището на Венецианската комисия. Няма да са необходими промени в основния закон, за да се отговори на препоръките.

 

544 тона пилешко месо са влезли на територията на България от Полша. Това съобщи министърът на земеделието и храните Десислава Танева пред журналисти в Народното събрание вчера.

 

Днес ще бъде облачно, на места ще превалява дъжд, а максималните температури ще са малко по-високи. 

Страница 1 от 163
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...