Важни икономически новини, анализи и финансови прогнози - 24novini.bg
Важни икономически новини, анализи и финансови прогнози - 24novini.bg

24novini

Преди година започнахме 2019 г. с крилатите фрази на премиера Борисов, които 24новини.бг събра в обзор. Сега ги припомняме по повод поредната му престрелка с президента Румен Радев за подслушването. Цитатите на премиера са точен образ на водевилната политика - и вътре в страната, и за пред чужденците, и по големите проблеми на Европа. Фразите му изумиха не е един наш читател с гения на създателя си. Затова ги припомняме - все така актуални и в новата политическа среда, повече от година по-късно.

"Миналата седмица всички дават акъл на прокуратурата. Президентът Радев - накъде да гледа прокуратурата, премиерът Борисов - кой да бъде размазан, бизнесменчета и социално слаби консултанти като Домусчиев и Ковачки и те дават акъл. Каракачанов и Нинова също се упражняват с прокуратурата. Вместо да си правят вятър с устата, да си свършат работата, за която са избрани".

 

В неделя се опитайте да завършите с неприключените си задачи и се погрижете за собственото си здраве. Не влагайте гордост, егоизъм или властолюбие в действията си. Конфликтите погубват хубавите неща от живота. Правете нещата бавно, стъпка по стъпка и избягвайте натоварване. Не се плашете от охлаждане в интимния ви живот - то е временно.

 

"Когато партията на Радев мен ме подслушваше в тоалетната, аз не обвиних никого. Даже нещо повече, когато разбрах сега, ми стана много неприятно. Аз нямам, и в това се заклевам, нищо общо с това.

 

В петък ще се ограничите в един по-затворен начин на живот, вероятно поради ваши лични емоционални настроения или преживявания от последните дни. Днес трудно ще се ангажирате с някаква работа. В петък ще преживеете неочаквано разочарование или тъга свързана с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Пазете се от измами.

 

На форум днес, посветен на въвеждането на машините за гласуване, партиите АБВ, БСП, Воля, МИР и Мая Манолова поискаха гаранция, че машинното гласуване ще се реализира.

 

Очаква се съдът да започне процедура по несъстоятелност срещу „Ремотекс-М“, които не са платили заплатите на 300 служители.

Директорът на "Новини, актуални предавания и спорт" в БиТиВи Венелин Петков обяви, че ще съди Валери Симеонов за думите от тази сутрин, че има корумпирани журналисти и сред тях са Петков и Антон Хекимян.

Скок от близо 5% на цените на храните от началото на годината. Това показват данните на Комисията по стоковите борси и тържищата, съобщава "Нова телевизия". Скокът не е драстичен, но ще го усетим.

 

Спасителната операция по издирването на бащата и сина, изчезнали под връх Ботев в Стара планина продължава и днес. Двамата се издирват от 5 февруари около 11 часа, когато следите им се губят.

Денят е разнообразен за Овните, Раците ще са сдържани в емоциите си, Рибите ще се колебаят какво да решат.

 

Колони от над 300 камиона и бронирани машини беше разположен до границата със Сирия, съобщава Анадолската агенция, цитирана от БГНЕС.

 

Страница 1 от 33
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...