Важни икономически новини, анализи и финансови прогнози - 24novini.bg
Важни икономически новини, анализи и финансови прогнози - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

От днес на територията на Гърция няма да се допуска преминаването на туристи през ГКПП „Капитан Петко войвода“ от 11 часа и през ГКПП „Маказа“ от 14 часа, предупреждават от МВР.

 

Цветанов ще си прибере противниците на ГЕРБ и така ще направи услуга на Бойко Борисов. 

180 са новите положителни проби за COVID-19 при направени 2591 PCR теста. Това показват данните в Националната информационна система.

На 5 юли, в неделя, Водолеите да пуснат тото - ще имат късмет, Рабите ще получат голяма подкрепа, Телецът да се старае повече, а Лъвът ще осъзнае, че му трябва промяна

 

Лятото вече е тук и ако досега сте спазвали диети, за да изваете тяло на модел, то не спирайте дотук. Често видът на тялото хвърля мъжете и жените в депресия и несигурност заради качените килограми.

 

Смята се, че за секса знаем всичко, но все пак намират се факти, които продължават да ни учудват. Това приятно занимание има още много неразкрити тайни като например колко трае най-дългият оргазъм и кой е бил щастливецът, защо жените искат секс в колата, в коя държава се прави най-много секс, кои.... животни правят секс за удоволствие и др.

 

КЕВР и Борисов излъгаха хората, че ще се намали цената на природния газ, така че цените на електроенергията и парното в сметките на хората също да се намалят. От днес нататък хората, които имат претенции за сметките за ток, вода и парно, да се обръщат лично към премиера Борисов. Той носи отговорност.

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски коментира казуса с Националния парк "Рила", където багери насипват чакъл по пътеките към Седемте рилски езера. По-рано министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро и премиерът Борисов се скараха кой е виновен за чакъла, платен по оперативна програма "Региони в растеж".

 

Българи масово отказват резервации за Гърция, това е водещото заглавие на „Монитор“. Най-засегнати са хотелиери от Тасос и Самотраки.

 

В събота, на 4 юли, преди обяд над източните райони ще има инверсионна облачност, която още преди обяд ще намалее и през деня ще е слънчево.

 

Пламен Младеновски, за който по-рано Мая Манолова от гражданската платформа "Изправи се.БГ "предупреди, че е готвен за шеф на КЕВР, е предложението на ГЕРБ за шеф на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР).  

„От 169 организации във варненската организация на БСП – най-много номинации за председател е получила Корнелия Нинова, повече от 50 процента. Не мога да не се съобразя с виждането на организацията." Това заяви Борислав Гуцанов, председател на БСП-Варна, пред Нова ТВ.

 

Страница 1 от 283
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...