Цветанов ще създава НПО - 24novini.bg

Цветанов ще създава НПО

Цветан Цветанов заяви, че ще прави неправителствена организация, която няма да прераства в политически проект. Цветан Цветанов заяви, че ще прави неправителствена организация, която няма да прераства в политически проект. България он Еър
19.09.2019 | 10:30
(0 гласа)

Бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов ще съзфава неправителствена организация, която е в защита на евроатлантическите ценности. Проектът на Цветанов ще започне работа през октомври, заяви самият той пред България Он Еър.

 

 

Неправителствената организация ще работи за задълбочаване на сътрудничеството в сектор сигурност в транс-атлантическото пространство.

Цветан Цветанов е категоричен, че новият му проект ще бъде равно отдалечен от политически партии и увери, че няма амбиции да прераства в политическа партия. 

Екипът на бившия зам.-председател на ГЕРБ вече подготвя проекти срещу фалшивите новини и дезинформацията.

Неправителствената организация ще работи още по темите за тероризма, трафика на хора, киберсигурността, миграцията. 

Изпълнителен директор на организацията ше е София Петрова, а в са проф. Румен Кънчев, проф. Евелина Келбечева, психологът Росен Йорданов от екипа му като вътрешен министър, адв. Борис Велев, журналистът Христо Христов и др.

 

Освен от спечелени проекти, центърът ще се финансира и от дарения и членски внос, обобщи Цветанов. А до информацията за сигурността, която граничи със секретност, ще стигат по стандартен начин.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...