Заплашват с писма кандидат за кмет - 24novini.bg

Заплашват с писма кандидат за кмет

Кандидат за кмет получава заплахи и нападат къщата й. От местните структури на ГЕРБ са възмутени. Кандидат за кмет получава заплахи и нападат къщата й. От местните структури на ГЕРБ са възмутени. Архив
18.09.2019 | 22:38
(0 гласа)

Кандидатът за кмет на село Крайници Мариана Димитрова е получила две заплашителни писма, а през нощта е посегнато и на къщата й. Това съобщи самата тя, цитирана от агенция "Фокус".

 

 

По думите на Димитрова

тя е получила две писма със заплахи, в които пише да не се кандидатира отново за кмет, защото ако го направи ще й се случат лоши неща. 

През изминалата нощ пък са посегнали и на къщата й - фасадата, прозорците и щорите са опръскани с блажна бовя. По двора също има щети. 

"Това няма да ме откаже. Категорично ще се явя на изборите",

заявява кандидат-кметицата и допълва, че получава подкрепа от стотици близки, познати, приятели и хора от селото. 

Във връзка с вандалската проява над къщата на Мариана Димитрова е подаден исгнал и е извършен оглед от полицията. 

По повод случилото се от ГЕРБ-Дупница изпратиха декларация до медиите, в която от партията призовават всички политически сили към честна предизборна надпревара.

"Избори не се печелят със заплахи, а с отговорни политики, насочени към гражданите", пишат в Декларацията от ГЕРБ и допълват, че "Димитрова не е кандидат за кмет на село Крайници от ГЕРБ, но това не ни прави по-малко възмутени от провокоациите". 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...