Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Веселина Петрова

Магистрала „Струма” остава затворена в участъка между Дупница и Бобошево. Причината е пожарът, който нанесе щети на надлеза в района.

В бюджета на общините да постъпва разликата в стойността на таксата между електронен и хартиен документ, когато местната администрация подпомага службите по геодезия, картография и кадастър при обслужването на гражданите. Това съобщиха от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Олимпийските ни шампиони вече имат своя "Алея на славата". Тя се намира в Свети Влас и бе открита от председателя на Българския олимпийски комитет - Стефка Костадинова.

Институтът за пътна безопасност провежда в столицата най-мащабното обучение „Мисия нула“, целящо да научи хората да управляват колите си безопасно.

Задържаният Мартин Трифонов разбира какво е извършил и може да носи отговорност, каза в ефира на Нова тв психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова. 

Национален възпоменателен събор по повод 116-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание ще се проведе в местността „Петрова нива“ в община Малко Тръново.

На шестия ден след запалването на сметището край Шишманци все още тлеят единични огнища. Второ денонощие задимяване на района няма. За пореден път обаче на пътната отсечка към предприятието се събраха жители на няколко населени места, за да настояват за безопасна работа на завода за отпадъци, предаде БНР.

Десетки варненци изпратиха 12-членния екипаж на експедицията "Аргонавти от древността" на едно от най-опасните плавания. Смелчаците тръгнаха от Морска гара във Варна с 14-метрова тръстикова лодка, с която трябва да изминат близо 3000 км по море.

Проблеми очакват Близнаците. Везните трябва да направят сериозни промени в личен и професионален план.

 Гърция отправи молба до Европейската служба за гражданска защита за оказване на помощ при гасенето на пожара на остров Евбея. Оттам са реагирали веднага и към Гърция са излетели самолети от Хърватия и Италия, заявиха от Генералната дирекция по гражданска защита в ЕС.

 

Жегите от последните дни вдигнаха потреблението на ток с между 7 и 17%, показват данните на Електроенергийния системен оператор. Експертите съветват да пестим ток не само заради очакваните по-високи сметки, но и за да се избегне претоварване на мрежите.

 

Три години след наводнението във варненското село Константиново, дерето, което тогава преля се е превърнало в блато, а улиците са осеяни с дупки. Хората от селото се чувстват излъгани от община Варна, защото са получавали много обещания за инвестиции в селото, но нищо не е изпълнено. Днес те протестираха пред сградата на Община Варна, съобщи БНР.

Страница 1 от 14
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...