Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Мария Йорданова

Движението по столичния бул. "Цариградско шосе" е блокирано при 4-ти километър заради изтичане на газ, съобщават от пресцентъра на Столичната община. 

Мая Манолова: Вдигането на партийната субсидия е уйдурма на ГЕРБ и БСП, и лично на Борисов, който се кълнеше, че тя ще остане един лев. А стана 8 лева...

Започна събарянето на незаконни къщи в Арман махала в Пловдив, съобщи БНТ. Причината е, че на тяхно място ще започне изграждането на нов булевард.

 

Румен Радев, Мая Манолова и Слави Трифонов са сред най-одобряваните български политици и личности, свързани с политиката. Това показа национално-представително проучване на "Маркет Линкс", проведено между 21 и 28 ноември.

 

 Г-н Борисов трябваше да се събере конституционно мнозинство. Това, което събра за партийната субсидия, е достатъчно и за реформа и в съдебната власт, но той не я прави, защото няма политическа воля. Решението му за партийната субсидия е уйдурма, в която той ме обвиняваше – договориха се всички партии в парламента и след като публично уж Борисов се закле субсидията да е един лев, сега стана 8 лева – осемкратно увеличение.

В Разград жена на 29 години се е оплакала в полицията, че баща й я е продал два пъти, съобщи Нова телевизия.

 

Във връзка с прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология за жълт код за мъгла днес, в София отварят безплатни буферни паркинги за днес. Те са за всеки, който ще остави колата си и ще използва градския транспорт, съобщават от Столичната община. 

Прокуратурата започна разследване как са изхарчени 2,5 млн. лв. за церемонията по откриването на Европейската столица на културата "Пловдив 2019". 

Най-трудно е да преодолеем корпоративния и купен вот. Гледайки всичко това, което експертите обобщават, уесащенто в хората е, че тук се върти индустрия за десетки милиони. Трябват по-тежки наказания за купуването на гласове. 

 

От днес, 9 декември, до 15 декември Пътна полиция започва спецоперация за спиране на шофирането след употребата на алкохол и наркотици.

 

Движението за автомобили по Кресненското дефиле е блокирано от тежка катастрофа, съобщи БГНЕС.

Днес се прощаваме с великата българска актриса Стоянка Мутафова. Поклонението ще бъде от 11 до 16 часа във фоайето на Сатиричния театър. 

Страница 1 от 164
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...