Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Мария Йорданова

Петима убити и осем ранени след свада между две семейства в Турция, съобщава турската частна телевизия НТВ. 

Мръсният въздух създава по-голям риск от психични заболявания. Това обявиха учени, които са анализирали здравнара информация на милиони пациенти в САЩ и Дания, съобщи Ройтерс. 

Общо шест сигнала за бомба са получени от летища и медии в рамките на деня, съобщи Нова телевизия. Предупреждения за взривни устройства са получили летищата в София, Варна, Бургас и Пловдив. Българската национална телевизия и вестник "24 часа" също са получили имейл със съобщение, че има детониращо устройство. 

 

Сигнал за бомби получиха в редакциите на БНТ и на "24 часа", както и на Летище София и Летище Пловдив. "Ние сме терористична група Orwell. Сложили сме взривни устройства на територията на сградата на медийната компания „24 chasa“. Детонацията може да възникне по всяко време от момента, в който отворите това писмо", пише в имейла до "24часа".

 

Маркетинговият директор на футболен клуб "Левски" Цветан Вълчев е бил пребит с железа тази сутрин пред офиса на клуба на ул. "Тодорини кукли", близо до стадион "Георги Аспарухов" в София. Той е откаран в безсъзнание, с опасност за живота, в болница УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ", съобщи в. Сега.

До седмица ще стане ясен размерът на глобата, която Комисията за защита на личните данни ще наложи на Националната агенция по приходите (НАП) заради хакерската атака, при която изтекоха личните данни на милиони българи, съобщи бТВ.

 

"Имаме балканска новина с АЕЦ "Белене". Това е ястие с шарена сол", заяви енергийният експерт Еленко Божков в сутрешния блок на Нова телевизия във връзка с 13-те заявления, подадени за участие в проекта за изграждане на атомната електроцентрала. 

 

Сигнал за бомба в сградата на Българската национална телевизия е подаден малко преди 12 на обядн днес в полицията, съобщи БНР.

 

42-годишен мъж от Стара Загора откри тялото на 16-годишно момче край село Змейово, съобщиха от МВР. 

 

"Изненадана съм, че сред кандидатите за изграждането на АЕЦ "Белене" има български компании", заяви в сутрешния блок по бТВ  министърът на енергетиката Теменужка Петковаза подадените заявления за изграждането на АЕЦ "Белене".

 

Жителите на монтанското село Долна Вереница заплашват с гражданско неподчинение и заявяват, че ще се вдигнат на бунт, защото ВиК дружеството ги оставя без вода, съобщи БНР. 

 

Бабата на убитата и изнасилена 7-годишна Кристин от Сотиря Милка Георгиева заяви в сутрешния блок на бТВ, че ще съди болницата и лекаря, защото не са помогнали на детето. 

Страница 1 от 41
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...