Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

24новини

Към 28 март, в 17,00 ч., са потвърдени нови 18 случая на коронавирус у нас. Болните тази сутрив 8,00 ч. бяха 313 души, а към 17,00 ч. станаха 331 като се чакат още проби. Сутринта бе съобщено и за четвърти и пети починали - мъж, който е бил в тежко състояние в Благоевград, както и жена, починала в "Пирогов". А току-що бе съобщено за шести починал - мъж, лежал в болницата в Кюстендил.

Към 28 март, в 8,00 ч., са потвърдени нови 37 случая на коронавирус у нас за последните 24 часа. Болните снощи в 17,00 ч. бяха 293 души, а днес в 8,00 ч. са 313, като се чакат още проби. Има и четвърти починал - мъж, който е бил в тежко състояние в "Пирогов".

Болните от коронавирус у нас към 8.00 ч. днес са 202. Увеличиха се с един нов от снощи в София.Това каза председателят на Националния оперативен щаб срещу коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на редовния брифинг във ВМА в 8,00 ч. Местата във ВМА и "Пирогов" за пациенти с коронавирус свършиха.

Болните от коронавирус у нас към 17.00 ч. днес са 201. Увеличиха се с 11 нови. Това каза председателят на Националния оперативен щаб срещу коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на редовния брифинг във ВМА в 17,00 ч. Местата във ВМА и "Пирогов" за пациенти свършиха. Има двама критично болни и 36 хоспитализирани.

Контрольорите започват да продават билети от 1,60 лева в превозните средства от 20-и март, съобщиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ). Те ще имат възможност да връщат ресто.

Минималните температури на 19 март ще са между минус 3° и 2°. Ще преобладава слънчево време. Около и след пладне над Източна България ще има временни увеличения на облачността, без валеж.

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще бъдете зарадвани или поласкани от действията на хора, които ви обичат. В сряда приемете събитията около вас, такива каквито са. Вероятно, това което се случва сега, ще постави на изпитание вашето доверие към определени хора или институции. Избягвайте прояви на скептицизъм или меланхолия. Проявите на нервност ще са вследствие объркването, което преживявате. Ще ви разочарова или натъжи събитие или новина свързана с дете.

 

МВР предотврати сватба с 350 гости в Монтанско. Сватбата е във Вълчедръм, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

 

„За корона вируса и нас. Сериозно, без музика. Няколко седмици преди да се появи първият случай у нас бяхме свидетели на едни "говорещи глави" в националните медии, които разясняваха, поясняваха и, да речем, предупреждаваха."

До 12ч. бг време Луната е в Скорпион, нашите емоционални преживявания все още са доста наситени, подтикват ни към вид мобилизация, концентрация. Луната в Скорпион ни подтиква към по-голяма адаптивност, чрез която можем да се справим в бързо променяща се среда, при вид предизвикателства или скрити процеси.

16-годишно момче от Асеновград се е самоубило като е сложило край на живота си, лягайки на релсите, съобщиха от МВР.

Борисов: "Открихме молекула срещу коронавируса!"

Страница 1 от 87
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...