Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

Днес е Черешова задушница. Християните почитат мъртвите си сродници и се молят за спасението на душите им.

Мъж е загинал, а четирима са тежко ранени при удар между патрулка и автомобил с варненска регистрация край Ябланица, съобщиха от ОД на МВР - Ловеч.

 

90 еднополови семейства у нас отглеждат 60 деца, сочи статистиката, цитирана от бТВ. Въпреки че самите те и дори околните ги възприемат като семейства, те не са такива за държавата.

 

От МВР-Кърджали съобщиха, че са получили сигнал за загинал велосипедост на пътя към ГКПП „Маказа“. 

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов коментира, че има опити за „настройване на обществеността срещу действията на полицията и прокуратурата по време на акцията срещу кабелните оператори“. 

Вчера от министерството на земеделието и храните обявиха, че министър Десислава Танева е разпоредила до края на месеца да бъдат проверени всички къщи за гости, построени с европари по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013.

В края на месец юни изтича срокът за подмяна на касовите апарати на бензиностанциите, така че на всяка касова бележка да е записано каква е цената на горивото и какъв е процентът на данъците, съставящи крайната цена. 

 

Началникът на отдел „Компютърни престъпление“ в ГДБОП комисар Явор Колев даде извънредна пресконференция по акцията срещи нелегалното излъчване на телевизии от кабелни оператори след като вчера граждани излязоха на протест, а кабелни оператори се оплакаха от разрушенията на ГДБОП.

 

Властите издирват 609 души с влязла в сила присъда, които са избегнали изпълнението й и вместо да са в затвора, са на свобода, става ясно от доклада на Прокуратурата за 2018 година.

 

Рано или късно това, което предлага Ананиев ще се случи – ще влязат още осигурители и дейността ще се раздели на базов пакет и на допълнителни услуги. Която политическа сила разреши това да се случи, тя ще понесе негативи. Ясно е защо не искат да се случи.

 

Бъдещето на партията не е особено светло, когато тя губи не само избори, но и смисъла на идеите си. Важното решение, което трябва да вземат делегатите на конгреса утре, е в какво посока да продължи партията. Ако се ибере връщането към идентичността и честността към избирателите, има бъдеще. 

 

Страница 1 от 272
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...