Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Седма жертва на коронавирус у нас. Починала е 74-годишната жена, която бе настанена за лечение в благоевградската болница. Това са потвърдили от лечебното заведение пред "Нова телевизия". Дъщерята на починалата също е в тежко състояние .

 

На 29 март в 3.00 ч. сутринта сменяме часовниковите стрелки с един час напред. Времето ще е с променлива облачност и валежи.

 

"Критичните първи 18 дни отминаха и сякаш ще оздравея. Благодаря на ВМА и екипите тук, на проф. Мутафчийски и проф. Плочев за грижите". Това каза пред bTV през седмицата  лекарката, заразена сред първите у нас и вече излекувана.

Не е ясно кога ще приключи извънредното положение, наложено за ограничаване на разпространението на заразата от коронавирус, заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг за мерките срещу COVID-19.

 

„До момента загубата е 50 милиона лева на ден, което означава, че целият фискален резерв стига за 140 дена. Във всички мерки оттук нататък всяка една политика трябва да бъда равна към всички, защото всички са засегнати от кризата. Това мнение изрази пред БНР икономистът Красен Станчев, основател на Института за пазарна икономика.

 

Британският премиер Борис Джонсън съобщи, че е дал положителна проба за коронавируса, причиняващ COVID-19, предадоха "Ройтерс" и Би Би Си.

Срещу 385 млн. лв. с 300 машини за PCR тестове в комбинация с бързи тестове може да се тества цялото население на България за коронавирус само за няколко дни. Това е скриниг система, която ще отсее болните от способните да работят и тези, които могат да работят, да се връщатна работа, за да не спре икономиката ни.

 

Ген. Мутафчийски: Открита е DMS линия с номер 17 777 и текст "солидарност" в помощ на медиците и здравната система.

 

Към 27 март, в 8,00 ч., са потвърдени 33 случая на COVID-19 у нас в последните 24 часа. Заразените до момента се увеличиха общо от 264 души снощи на 276 души към 8,00 ч. днес, тоест има 13 нови положителни случая.

Към 26 март, в 17,00 ч., са потвърдени нови 21 случая на COVID-19 у нас спрямо вчера. Заразените до момента се увеличиха общо от 243 души сутринта на 264 души към 17,00 ч. днес. "По-добре опашки от чакащи коли на КПП, отколкото кервани с военни камиони, изнасящи трупове."

Към 26 март, към 8,00 ч., е потвърден един нов случай на COVID-19 у нас спрямо вчера в 17.00 ч. Заразените до момента се увеличиха общо от 242 души снощи до 243 души към 08,00 ч. днес.

За изминалите 3 месеца пенсионерите, които имат право на традиционната добавка за Коледа и Великден, са намалели с над 4 хиляди души.

 

Страница 1 от 168
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...