Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

България ще заведе дело пред съда на Европейския съюз, в двумесечен срок от публикуването на Пакета Мобилност I в Официалния вестник на Съюза.

Върховната административна прокуратурата е наредила на три министерства - регионалното и на околната среда и на туризма, както и на ДНСК незабавно да проверят планираните и извършени строежите в местността "Аркутино", както и в парк "Росенец".

Млади, стари, семейства и деца блокираха Орлов мост. Скандират ”Мафия!”.

Дърво падна върху палатка и уби 29-годишна жена в Рила. За инцидента съобщи МВР.

 

Над 8 километра е вече опашката от леки автомобили и камиони на ГКПП "Кулата" , съобщава БНР към 9,00 ч. днес сутринта.

 

Обходният път на Поморие е отворен за движение. За откриването му на място през уикенда пристигна министър-председателят Бойко Борисов. 

На "Кулата" всичко е спокойно. Засега. Трафикът се е нормализирал, но в следобедните часове се очакват нови задръствания заради връщъщите се за работа у нас българи.

Около 12 км е тази сутрин опашката от автомобили на ГКПП „Кулата” в посока Гърция, предаде NOVA. В последните два дни опашките та са по над 15 километра и създават нервна обстановка.

 

Пробив в системата за предварително тестване на футболистите от Първа лига бе установен с ден закъснение. От "Царско село" съобщиха, че защитникът Мартин Кавдански е бил заразен с Covid-19 по време на мача срещу "Черно море", загубен вчера с 1:4. 

Кристиан Николов, който е обвиняем за убийството на Милен Цветков, е пуснал молба до Софийския градски съд да го пуснат от ареста, където лежи почти 4 месеца.

След оповестяването на чатовете с Пламен Бобоков президентът Румен Радев призова прокуратурата незабавно да публикува целия чат с бизнесмена. 

Ремонт предизвика хаос в столицата. Заради преасфалтиране 40 фирми в квартал „Дружба“ спряха работа. Сутринта влизаш, по обяд - не излизаш, разказаха те пред bTV.

 

Страница 1 от 264
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...