Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Омбудсманът Мая Манолова съобщи, че не иска БСП да я издига за кандидат за кмет на София. "Не са ме питали само за Българския футболен съюз, но ако започнат да ми звънят спортните репортери ... Аз съм открит човек, прям", коментира тя пред БНР.

Редно е президентът да отговори на въпросите за финансирането на предизборната му кампания. Това каза пред БНР днес народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Организирана престъпна група с жандармерист в нея, за разпространение и производство на тютюневи изделия без бандерол, е била разбита при спецакция на ГДБОП под надзора на прокуратурата.

Конгресът на БСП даде вот на доверие на председателя на Корнелия Нинова. Изборите за председател на БСП са отделна тема и членовете на БСП ще решат това. Призовавам да сме отговорни и да съпоставим резултатите от постигнатото на изборите с целите ни и да се съсредеточим в Местните избори след 4 месеца.

В понеделник, на 17 юни 2019 г., ще се проведе изпита по БЕЛ от Национално външно оценяване, а на 19 юни 2019 г. изпита по Математика.

 

Днес биткойнът постави нов 13-месечен рекорд. „На 16 юни курсът на биткойна достигна $9 381“, съобщава CoinDesk. „В сравнение с предишния месец цената на основната криптовалута нарасна с 8%. През последните 24 часа в криптовалутните борси бяха продадени $19 милиарда във вид н BTC.

Изключителен конгрес на БСП се провежда днес - освен извънреден, той е и динамичен по отношение на технологичните решения, продиктувани от волята на председателя Корнелия Нинова да отстъпи от първоначално подадената оставка.

"На тези бизнесмени, които отвън се опитват да се бъркат в парийните работи, ще кажа: Наиграхте се, затворете си портфейлите! Търговците ще напуснат храма и няма да ви дадем да го превземете отвътре! Отворих кутията на Пандора с оставката ми. За две седмица видях задкулисието, натиска на парите, интересите, с които се борихме 3 години и не предполагах, че този бент ще се отприщи с такава сила срещу мен с оставката ми".

23-годишна е починалата жена при катастрофа на трамвайните релси в столицата снощи. Инцидентът стана на бул. "Възкресение" и бул. "Никола Мушанов" късно вечерта.

България се включва в честването на Международния ден на бащата. Той чества бащинството и родителските грижи на мъжете, точно както на Деня на майката се чества майчинството.

 

Днес е Петдесетница – един от най-големите православни празници. Той се отбелязва на 50-ия ден след Великден – винаги в неделя. На Петдесетница се празнува рожденият ден на Христовата църква. На този ден Исус Христос основава църквата си на земята чрез пращането на Светия Дух.

Извънреден конгрес на БСП днес решава съдбата на лидера в оставка Корнелия Нинова. Социалисти посочват, че конгресът ще е терен на напрежения и конфликти между лобитата вътре в БСП.

 

Страница 1 от 175
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...