Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Подлезът при Софийския университет е без ток, но метростанцията работи.

Омбудсманът доц. Диана Ковачева изпрати препоръка до председателя на Комисията за финансов надзор (КФН) Бойко Атанасов с искане да се предвиди допълнително време за обсъждане и съобразяване с направените в хода на общественото обсъждане до 19 декември становища, относно концепцията за системата „Бонус-малус“.

На 10 декември, днес, се навършват  три години от трагедията в Хитрино, променила много човешки съдби. Вследствие на този инцидент седем души загинаха, а десетки бяха ранени и останаха без домове. Изчезна цяла улица в гара Хитрино до Шумен. Разрушени бяха над 20 сгради, а заради опасност от обгазяване селото бе евакуирано.

Апелативен съд - Пловдив потвърди решението на окръжния съд в Пазарджик, с което бе осъден на 2 години и 6 месеца затвор условно кметът на Община Септември Марин Рачев. Потвърден е и изпитателният срок от 4 години.

 

Жертвите на стрелеца в болница в Чехия вече са шест. Полицията пусна снимка на нападателя.

Конституционният съдия Филип Димитров е избран за зам.-председател на Комисията за демокрация чрез право (известна като Венецианската комисия) към Съвета на Европа. За това съобщава юридическият портал „Лекс.бг”.

 

Спасителна акция заради пожар в Пантеона на възрожденците в Русе. Огнеборците са изнесли работник, който е бил обгазен от отровния дим и са му оказали първа помощ, предаде bTV.

 

Трети ден въздухът в София е мръсен в пъти над нормата. Повишението е от 20 до 20 пъти над допустимото количество, което е 50 мкг / куб. метър, става ясно от данни на сайта airsofia.info.

 

Зрелищна катастрофа събра погледите на шофьори и минувачи на голям столичен булевард.

 

Основният сертификат на government.bg е изтекъл преди 4 дни. Сайтовете, които го използват или дават грешки, или въобще не им работи криптираната връзка. Няколко, включително МТИТС са си купили собствени SSL сертификати, вместо да използват този на Министерски съвет. Това разкри програмистът и блогър Боян Юруков пред Offnews.bg.

 

За 17-та поредна година „Българската Коледа” протяга ръка към деца в неравностойно положение.

 

През изминалото денонощие са регистрирани среднодневни превишения до 3 пъти над нормата от 50 мкг/куб. м на четири от петте градски станции в София.

Страница 1 от 217
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...