Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Автобуси с привърженици на ДПС пристигат в парк Росенец от цялата страна. Тук сме да не допуснем нова Катуница, твърдят мъжете пред Би Ти Ви, визирайки метежите в ромското село през 2011 г., след като роднини на цар Киро прегазиха момче заради семейна вражда.

 

Радев във втория ден на протеста отново слезе долу при хората и заяви: "Няма сила, която да спре протеста срещу мафията".

НСО оттегли искането си да блокира по суша и вода Догансарай в парка Росенец. Шефът на службата подаде оставка.

Новите ограничения за коронавируса влизат в сила от днес: без закрити дискотеки, спорт без публика, празненства до 30 души са те накратко.

Хороскопът за 10 юли сочи за Овена, че ще постигне целите си, за Скорпиона - твърде висока цена, за Стрелеца - печалба, за Телеца - незабравима среща

 

Зараза от Covid-19 има и в българския военен контигент в Афганистан. Това съобки началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов през БНР.

 

Управляващите подготвят промяна в Изборния кодекс, с която да отменят машинното гласуване.  На 15 юли да се съберем пред Министерския съвет и да започнем верижен протест пред всяка институция, отговорна за машинното гласуване. Гражданите няма да излязат да гласуват, ако няма активни действия за опазване на резултата от изборите.

 

Лихвите по кредитите, достигнали в края на миналата и началото на тази година рекордно ниски нива, започват да нарастат през второто и третото тримесечие на 2020 г., отчита БНБ в последното си издание "Икономически преглед".

 

Рязък скок с рекордните 240 новозаразени за едно денонощие в България отчита Единният информационен портал.

Нов протест заля Белград, въпреки че президентът Вучич обяви отлагане на решението за карантина. 

 

Започва втори опит за нов председател на КЕВР през юли.

 

 

Звездите на 8 юли сочат важни резултати ще удовлетворят Лъва, Телецът да не бърза с нищо, Стрелецът ще има интересен ден, за Скорпиона - професионални постижения, фатално привличане ще изгаря Козирога

 

Страница 1 от 285
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...