Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg
Криминални новини, престъпления, съдебни новини - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

При първия интензивен дъжд Желязната църква в Истанбул протече. Желязната църква беше основно реновирана и открита лично от премиера Борисов на 7 януари 2018 г., когато се навършиха 120 години от основаването ѝ.

Две групи планински спасители търсят изгубил се човек в Пирин планина. Сигналът за изчезналия мъж е подаден днес, малко преди обяд.

 

Днес се покланяме пред Св. Иван Рилски – небесен покровител на народа ни. Църквата отбелязва Успение на Свети Ивн Рилски. Хиляди се стичат към Рилсикя манастир - Рилската обител днес има храмов празник.

 

Агенцията по приходите информира лицата, обучаващи се в чужбина като редовни студенти, че е необходимо да се погрижат за здравното си осигуряване и да приключат със своите задължения.

Баща преби двете си деца в Разградско. Това съобщиха от местната полиция, цитирани от Дарик Нюз.

 

Студен атмосферен фронт ще премине над България днес и през следващото денонощие. Облачността ще е променлива, по-често значителна, през нощта над западните райони, а през деня и над останалата част от страната.

Агенцията по приходите информира лицата, обучаващи се в чужбина като редовни студенти, че е необходимо да се погрижат за здравното си осигуряване и да приключат със своите задължения.

Архитект Борислав Игнатов е най-вероятният кандидат за кмет на София на обединението "Демократична България" (ДСБ, "Да, България" и "Зелено движение"), потвърдиха за "Дневник" източници от формациите. Така гласът на десните избиратели ще се раздели на поне три, тъй като до момента с подобен профил е и Борис Бонев от организацията "Спаси София", а две трети от партиите от бившия Реформаторски блок не са в "Демократична България" и ще подкрепят или издигнат други кандидати.

„Продължавам да смятам, че съдебната власт и в частност – Прокуратурата на Република България, е длъжник на българското общество и може, и трябва да направи още много, за да компенсира липсата на достатъчно справедливост... Концепцията ми може да бъде описана с две думи – надграждане и промяна”.

Днес ще се радваме на благоприятният съвпад на Слънцето и Венера – обединение на творческите и емоционални сили. Себеизявата е силна и успешна, но съществуват и повече прояви на нарцисизъм, по-висок риск от грешки при оценката на случващото се или при правене на избор.

 

На 14 август ще е слънчево и горещо. Опасните жеги ще достигнат температури между 33° и 38°.

"Компетентното проследяване на публичните реакции и коментари за новината, че се учредява чалга шоу партия чертае относително ясна карта на зависимостите, плащанията в кеш и надеждите за политическо сътрудничество между поредния популистки спектакъл и останалите организирани интереси в олигархията и олигархичната политика."

Страница 1 от 206
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...