Горя голямо училище в Шумен - 24novini.bg

Горя голямо училище в Шумен

Пожарът в шуменското училище "Валил Левски" е овладян за 20 минути, има материлни щети, няма пострадали Пожарът в шуменското училище "Валил Левски" е овладян за 20 минути, има материлни щети, няма пострадали
12.06.2018 | 13:41
(0 гласа)

Вчера следобед се е запалило СУ „В. Левски“ в кв. Тракия в Шумен. Пожарът е обхванал последния етаж на училището. За щастие няма пострадали. Учениците са били изведени извън училището. Оглед на място направиха началникът на пожарната комисар Иван Иванов и на полицията Ялчън Расим.

Благодарение на бързата реакция на противопожарните екипи не е допуснато разпространение на огъня на по-голяма площ. Унищожени са около 500 кв.м. изолация. Извършен е оглед на всички помещения в училището. Осигурено е дежурство на противопожарни екипи.

"Получихме сигнал, че гори покривът на училището. Пожарът е изгасен за около 20 минути. Той е възникнал на последния етаж, където се извършват ремонтни дейности и не е имало ученици. Всички други ученици са евакуирани", обясни началникът на шуменската пожарна Иван Иванов.

Причините за пожара тепърва ще се изяснавят, заяви пред журналисти директорът на ОД на МВР Ялчън Расим.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...