Прокуратурата: Убийството в Слънчев бряг е от необуздана ревност - 24novini.bg

Прокуратурата: Убийството в Слънчев бряг е от необуздана ревност

Убитият в Слънчев бряг собственик на игрални залли е жертва на необуздана ревност, потвърди прокуратурата Убитият в Слънчев бряг собственик на игрални залли е жертва на необуздана ревност, потвърди прокуратурата
04.06.2018 | 08:34
(0 гласа)

37-годишният убиец от Слънчев бряг е признал вината си, съобщи пред Нова тв окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. „Категорично е становището ни, че мотивът за убийството е необуздана ревност”, заяви той.

„Това е показно убийство, не защото има любовен триъгълрник. Това е моето предположение. Това е за назидание на богатите хора. Този човек го познавам много добре, той не е имал конфликти с никого, на никого не е дължал пари”, заяви пък свидетелка на престъплението пред телевизията.

Прокурорът беше категоричен, че „обвиняемият и пострадалата са се запознали и са започнали своите по-близки отношения в началото на май тази година. Тогава тя е постъпила на работа и при убития, който е неин работодател.

По информацията, с която разполагаме по делото, мъжът е проявил интерес към младата жена. От една страна той е имал недобро отношение към нея, знаейки за връзката й с дееца, а от друга страна, тя е била непрестанно и упорито ухажвана от него. Той я е канил на вечери, бил е галантен. Именно това добро отношение е породило ревността в дееца”, разказа окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

37-годишният нападател бе задържан през нощта след убийството при опит да напусне страна. Той е признал вината си и е заявил, че мотивите за извършване на престъплението е от ревност.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...