Убитият в Слънчев бряг е Коста Николов, с бизнес в хазарта - 24novini.bg

Убитият в Слънчев бряг е Коста Николов, с бизнес в хазарта

Вече е ясен убитият в Слънчев бряг - Коста Николов-Миджурина от Стара Загора, собственик на игрални зали Вече е ясен убитият в Слънчев бряг - Коста Николов-Миджурина от Стара Загора, собственик на игрални зали
03.06.2018 | 09:13
(0 гласа)

Убитият в Слънчев бряг бизнесмен е Коста Николов-Миджурина, който е с бизнес в сферата на хазарта. Той е собственик на близо 15 игрални зали на територията на Слънчев бряг, Несебър, Бургас и няколко в Нова Загора. Мъжът бе разстрелян от упор с няколко куршума снощи след 21,00 ч. в Слънчев бряг. Ранена в слепоочието е и жена на 22 години, която е била с жертвата в лекия автомобил. Тя е откарана с линейка в бургаската болница за операция. В момента е в кома, в много тежко състояние, съобщават полицейски източници.

 

В лекия автомобил е имало още двама души, които по време на огледа бяха разпитвани от полицаите, съобщават местни сайтове. Те са оцелели като по чудо при стрелбата.

 

„Малко след 21.10 ч. тази вечер е получен сигнал за простреляно лице пред входа на Сън Вилидж, в западната част на Слънчев бряг. Посетено е веднага от полицейски патрули. Установено е, че е прострелян мъж, роден през 1963 г., който е починал на място и млада жена, която е родена през 1996 г., в тежко състояние. Тя в момента е в Окръжна болница Бургас. В момента се извършват процесуално-следствени действия и издирвателни такива, издигнати са работни версии, по които се работи. Работните версии са различни, включително и лични мотиви“, заяви представителят на МВР Калоян Калоянов.

На място са установени множество гилзи от огнестрелно оръжие. Според информацията, стрелецът е избягал с луксозен автомобил BMW от местопрестъплението, което пък се намира до оживената главна улица в курорта.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев уточни: „Издирва се автомобил, с който се предполага, че извършителите са били тук, не мога да кажа дали е луксозен или не“. Улицата, където е извършено престъплението, остана блокирана през цялата нощ, като тялото остана в луксозното возило на жертвата почти до утринните часове, съобщава репортер на БГНЕС от мястото.

Блокирани са и главните пътища на входа и изхода на Бургас, където се смята, че автомобилът на стрелеца е влязъл. Иззети са записите от охранителните камери, каквито Слънчев бряг има от няколко години. В светлата част на деня огледите продължават.

Работи се по всички версии, но най-вероятна на този етап е версията за разчистване на интереси в хазартния бизнес, сочат криминалисти.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...