Тираджията, убил бременната жена на "Тракия", остава в ареста - 24novini.bg

Тираджията, убил бременната жена на "Тракия", остава в ареста

Северина и съпругът й загинаха в катастрофата, очакваха детето си след два месеца Северина и съпругът й загинаха в катастрофата, очакваха детето си след два месеца
01.06.2018 | 19:10
(0 гласа)

Украинският тираджия, убил бременната в седмия месец Северина от Карнобат и съпруга й, остава в ареста. Това реши Пловдивският окръжен съд. Съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо украинския гражданин Станислав П., обвинен в причиняване на катастрофа с двама загинали на автомагистрала „Тракия“.

 

 

Срещу него е повдигнато обвинение по чл. 343 ал.3 пр.5 б „б“, пр.2 вр.ал.1 б“в“ вр. чл.343 ал.1 от НК. От направените два огледа на местопроизшествието, разпита на свидетели, двама от които очевидци, съдът прие, че може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е автор на деянието, за което е обвинен.

Според съда съществува реална опасност Станислав П. да се укрие. Освен това за извършеното от обвиняемия престъпление Наказателният кодекс предвижда тежко наказание, което е лишаване от свобода от 5 до 20 години.

Определението подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд-Пловдив, като в този случай делото ще се гледа на 7 юни от 10 часа.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...