Съдът остави антимафиотите в ареста - 24novini.bg

Съдът остави антимафиотите в ареста

Съдът остави в ареста двамата антимафиоти, помагали на наркобандите Съдът остави в ареста двамата антимафиоти, помагали на наркобандите
29.06.2020 | 13:00
(1 глас)

Специализираният наказателен съд остави в ареста двамата висши антимафиоти Цветан Панков и Кирил Ванков, а тяхната подчинена, обвинена, че е била свръзка с наркобандите.

 

 

Василена Фикирлийска е без мярка.

Досъдебното производство е организирано през май тази година по повод депозирана справка от Дирекция "Вътрешна сигурност" към МВР в Специализирана прокуратура.

"Засегнат е международния авторитет на страната ни заради факта, че обвиняемите лица са осъществявали сътрудничество с чуждите служби. Вярвам, че органите на МВР бързо ще върнат доверието към чуждестранните ни партньори.

В резултат на тази престъпна дейност са били провалени редица наказателни производства в страната и чужбина чрез предоставянето на предварителна изпреварваща информация на разследваните лица за предстоящи действия по разследването и задържания от страна на правоохранителните органи", каза по-рано говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...