Гергов от БСП: Поздравявам ГЕРБ за мерките! Мандатът на Нинова изтича - 24novini.bg

Гергов от БСП: Поздравявам ГЕРБ за мерките! Мандатът на Нинова изтича

Гееорги Гергов обвини Корнелия Нинова, че "си упрявлава БСП както си иска" и одобри мерките на ГЕРБ и похвали правителството Гееорги Гергов обвини Корнелия Нинова, че "си упрявлава БСП както си иска" и одобри мерките на ГЕРБ и похвали правителството
22.04.2020 | 12:30
(1 глас)

Аз мисля, че мерките се взеха точно навреме и трябва да поздравим правителството. В този момент и политиката, и бизнесът, и целият народ трябва да бъдем обединени и солидарни.

Това каза пред bTV днес Георги Гергов, член на ръководството на БСП, за икономическите мерки на правителството.

Това, което чух от Горанов, е положително и бизнесът добре го разбира. Да се организираме и да се обединим, за да излезем от кризата, призова още Гергов.

Правителството предлага мерки според джоба. Прави се каквото е възможно. Добре беше обяснено и от премиера, и от министъра на финансите, каза още членът на ръководството на БСП.

Има възможности, но на някои не им уйдисва. Не може да не плащаш данъци, а да искаш държавата да ти помага.

Аз си изтеглих 21 млн. кредит, заложих си имота, 1 млн. лева дадох дарение и за централния щаб и за лабораторията в Пловдив,

а другите 20 млн. лв. ще ползвам за бизнеса си и да дам заплатите си.

Няма да съкращавам хора и няма да се възползвам от мерките на правителството, каза още той. Аз давам пример. Да не търсим политически дивиденти, каза още Гергов.

На въпрос за вчерашния брифинг на Корнели Нинова, чеправителството няма план за излизане от кризата,

Гергов обясни, че извънредното положение е гласувано от всички и няма нужда да се събират в парламента 240 души, защото премиерът Борисов и неговият екип всеки ден по един час обясняват и всичко е ясно.

Мандатъ на г-жа Нинова изтича на 7 май.

Ще изчакаме да мине 13 май и ще правим нов избор на председател, както е в устава.

Г-жа Нинова си управлява БСП, както си иска.

В момента БСП не е адекватна на обстановката и търси политически дивидент, каза ощо депутатът и член на ръководството на БСП.

Припомняме, че през декември 2018 г. Георги Гергов от БСП, бизнесмен и почетен консул на Русия, имаше рожден ден и получи подарък от премиера Борисов - 43,2 млн. лева за "дупката във Варна", както е известен на гражданите изкопът в центъра на морския град.

Подаръкът щеше да мине за поредният помен с чужда пита от ГЕРБ за БСП, който прокуратурата и опозицията няма да забележат,

ако не съвпадаше с решението на ГЕРБ от същия ден - 12 декември - да отложат машинното гласуване.

Както 24новини.бг писа тогава:

"Решението на МС през октомври бе ловко пуснато публично от пресслужбата на МС в деня на брифинг за залавянето на убиеца на Виктория Маринова - Северин Надеждов. Това е без съмнение стратегически ход в полза на Гергов, известен със своята остра опозиция на Корнелия Нинова в БСП. Но и е направено така, че да не бие на очи и да потъне в статиите за убийството на журналистката и установения убиец ром.

Гергов вече е позлатен с около 7600 евро на квадратен метър лично от правителството,

като физически изпълнител е кметът на Варна - Иван Портних. С парите на данъкоплатците".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...