Фандъкова: Търсих подкрепа от "Демократична България" - 24novini.bg

Фандъкова: Търсих подкрепа от "Демократична България"

Фандъкова обясни, че е търсила подкрепа от "Демократична България" Фандъкова обясни, че е търсила подкрепа от "Демократична България" Архив
31.10.2019 | 10:00
(0 гласа)

Не съм ходила в офиса на "Демократична България" да раздавам и обещавам някакви постове и да търся подкрепа. Търсих подкрепа за развитието на града от "Демокаратична България".

 

Това каза в сутрешния блок на БТВ кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

Искам да благодаря на всички, които излязоха да гласуват миналата неделя. Надявам се и тази неделя да излязат да гласуват, защото това е важно за града ни и неговото развитие, каза още Фандъкова.

"ГЕРБ и СДС отново са първа политическа сила. Имаме най-много общински съветници. За мен най-важното е, че София продължава да бъде дясна. За 10 години със сигурност сме допуснали грешки, но аз се явявам да получа подкрепата на хората", призна Фандъкова.

Трябва работа и аз не искам София да изпада в хаос и безвремие. Още в изборната нощ казах, че ще проведа разговори с другите десни партии.

За другите партии тя каза, че имала много общи сфери и идеи за развитието на София с тях.

Разговаряхме по кои теми можем да си сътрудничим след изборите. Никога не ми е било в стила да ходя по кафената на тайни срещи. Симпатизантите на "Демократична България" заслужават уважение, каза още Фандъкова.

Проведох срещи и със "Спаси София, и с ВМРО. Пак ще повторя, че ясно споделих още в изборната нощ, че ще търся разговори с всички, за да работим заедно за решаването на проблемите на София", категорична бе Фандъкова.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...