2-годишно дете е със спукана глава след падане в занималня - 24novini.bg

2-годишно дете е със спукана глава след падане в занималня

Детето има 5-6 шева след случилото се, разказва майката. Детето има 5-6 шева след случилото се, разказва майката. Нова телевизия
10.10.2019 | 09:58
(0 гласа)

Дете на две годинки е спукало главата си в частна детска занималня в София, след като е паднало от двуетажно легло, съобщи Нова телевизия. 

 

 

Сигналът за инцидента е подаден от майката на детето. 

Проверка показва, че занималнята няма регистрация в Министерство на образование, Министерство на здравеопазването или в Столичната община. 

От здравното министерство са направили проверка вчера, в сряда. Очаква се днес резултатите от нея да бъдат ясни.

Мария Попова, майка на пострадалото дете разказва пред Нова телевизия, че на 16 септември около 13 часа от яслата са се обадили, че са извикали линейка, защото детето е паднало от необезопасено двуетажно легло. 

"Работя наблизо и отидох веднага. Не беше ясно кога ще дойде линейката и извикахме такси, с което стигнахме до "Приогов", обяснява още тя. 

По думите на майката детето има 5-6 шева на главата и е имало огромна синина на челото и рана на крака. 

"Имаше съмнения дали не е засегнат и черепа. Слава Богу, всичко е наред, бяха засегнати само меките тъкани”, допълва Мария Попова.

Според нея суматохата, че има прекалено много деца, от персонала са пропуснали, че момиченцето се е качило само на леглото. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...