Почина бебето, намушкано от българин в Англия - 24novini.bg

Почина бебето, намушкано от българин в Англия

27-годишен българин наръга дете и майка му в Англия преди дни. Бебето е починало. 27-годишен българин наръга дете и майка му в Англия преди дни. Бебето е починало. Архив
10.10.2019 | 08:00
(0 гласа)

Триседмичното бебе, което бе наръгано от 27-годишен българин, заедно с майка си преди дни в Англия, е починало, предаде "24 часа".

 

 

Денис Бейтула вече е задържан за нападението.

От местната полиция отказват да разкрият дали между детето и убиеца има роднинска връзка.

Съседи обаче твърдят, че майката на детето и мъжът са семейство. 

Нито в профила на Бейтула във Фейсбук, нито в профила на 21-годишната майка обаче има публикации за раждането на детето.

Разбира се, че двамата са били двойка, от общи снимки, най-вече публикувани от него. Майката е пускала единствено свои фотографии, на които се вижда, че е бременна.

„Моля се на Бог да имам мъж, който да ме обича и това е моят син”, пише в последния пост на жената. В профила на Бейтула пък има близо 400 коментара от хора, които го осъждат за стореното.

Коментиращи предполагат, че е посегнал на детето и на жената, защото се е чувствал пренебрегнат след раждането на бебето. 

Има съмнения и за употреба на алкохол и наркотици.

Каква е била причината, трябва да стане ясно на 31 октомври, когато Бейтула ще се изправи пред съда за втори път. При първото си явяване преди дни той само потвърди своята самоличност.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...