Барикадиралият се в Овча купел мъж стрелял 7 пъти - 24novini.bg

Барикадиралият се в Овча купел мъж стрелял 7 пъти

Драмата с барикадиралия се въоръжен мъж в "Овча купел" продължава повече от 17 часа Драмата с барикадиралия се въоръжен мъж в "Овча купел" продължава повече от 17 часа Кадър: bTV
22.09.2019 | 14:57
(0 гласа)

Столичната полиция продължава работата на място в столичния квартал "Овча купел", където мъж се барикадира в дома си и отказва да излезе.

 

 

Инцидентът се разигра още в събота следобяд и вече повече от 17 часа кризата не е разрешена.

Блокът в квартала се охранява от полиция. Всички живущи се пропускат във входа само след идентификация с лична карта. Външни лица не се допускат.

Припомняме, че мъжът с пистолет заплаши хора в столичния квартал "Овча купел", като за него стана ясно, че страда от психическо разстройство.

57-годишният мъж вдигна на крак полицията в столичния квартал.

На място има психолози. Все още не е ясна причината за действията му. Пред Нова телевизия един от живущите в блока каза, че са били чули 7-8 изстрела.

"Разбрахме, че е човек с психични проблеми, който живее в блока”, каза още Гатев. Според друг жител на квартала, барикадиралият се е "добър човек от квартала, който не се е карал с никого.

Жена му почина и може би вследствие на това се е отключило заболяване. Доколкото знам, работи в СОТ”, казват още съседи.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...