Разчленените в язовира може да са били любовници (обзор) - 24novini.bg

Разчленените в язовира може да са били любовници (обзор)

Разчленените тела в язовир в Негован се оказаха две, разследват се три версии Разчленените тела в язовир в Негован се оказаха две, разследват се три версии
19.08.2019 | 08:40
(0 гласа)

Жертвите са любовници, клошари или имат връзка с издирвани бандити, са основните версии на разследването за разчленените тела в язовира до Негован. Телата обаче още не са идентифицирани, съобщи bTV.

 

 

Припомняме, че разчленени трупове на мъж и жена откриха полицаи във водоем

между софийските села Чепинци и Негован в неделя.

Разследването е за двойно убийство. МВР работи по няколко версии за зловещите находки.

Водоемът край Негован е посещаван както от рибари, така и от местни, които идват да се разхладят в жегите. до него се стига по черен път. На 20 минути с кола е от крайните квартали на София. В момента на намирането на телата на водоема е имало десетки хора на излет, които са се къпели.

Жертвите първо за застреляни в главите, след това са разчленени, а останките са опаковани в найлонови торби и сложени в бидони.

Все още самоличността на труповете не е установена.

В събота вечерта мъж, който е бил за риба във водоема намира череп близо до брега.

Веднага подава сигнал в полицията и на мястото са изпратени екипи на криминалисти и експерти. Те започнали оглед на местността. Така намерили още трупни останки.

Те са изпратени за експертиза в съдебна медицина. Главата била на жена.

Анализ на човешките части обаче показал, че са от двама души.

В неделя по обяд разследващите намират главата на още един разчленен труп, близо до мястото, където е изхвърлен първия. Този път е на мъж. Останките обаче са силно разложени.

Според експерти мъжът и жената са убити преди 2 или 3 седмици.

До късно вечерта полицаи, пожарникари и водолази претърсваха язовира между Негован и Чепинци за още трупове.

Мистериозните убийства са извършени на друго място, телата са разфасовани и опаковани, а след това са изхвърлени до язовира, предполагат разследващите.

Една от работните версии е, че двамата са имали интимна връзка.

Особената жестокост на убийствата също говори за личен мотив за престъплението.

Любопитното е, че няма издирвани хора от последните два-три месеца в селата Чепинци, Негован и Световрачане, които са най-близо до водоема.

Друга от версиите е, че двамата са скитници или клошари, без близки, които да се интересуват от безследното им изчезване. Не е изключено обаче труповете да са свързани и с някои от последните акции по разбиването на престъпни групи, при които са обявени за издирване над 30 души.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...