Парламентът: Нямаме сървър за пръскачките. Поливаме с водоноска - 24novini.bg

Парламентът: Нямаме сървър за пръскачките. Поливаме с водоноска

Народното събрание опроверга твърденията на спецпрокурор, че са хакнати системите за поливане пред сградата на парламента. Народното събрание опроверга твърденията на спецпрокурор, че са хакнати системите за поливане пред сградата на парламента.
31.07.2019 | 20:30
(0 гласа)

Двете лехи пред централния вход на Народното събрание се поливат с водоноска. Това заявиха пред бТВ от парламента във връзка с изказването на спецпрокурора Евгения Станкова, че от "Тад Груп", които са обвинени за пробива в НАП, са хакнали и сървър на пръскачките пред парламента, с което застрашават политическата стабилност. 

 

 

"Нямаме сървър за поливни системи", категорични са от Народното събрание. 

Днес в официално изявление Станкова, която е завеждаща отдел "Антитероризъм" в Спецпрокуратурата, заяви, че

"има информация, че е направено посегателство на "Поливни системи" пред Народното събрание. Става въпрос, че е имало опит при евентуално преминаване на автомобилите на различни... може би президент или гости на нашето Народно събрание да се задействат пръскачките и да се създаде затруднение при предвижването".

Тя е категорична, че това застрашава политическата стабилност.

Тя заяви още, че собственикът на фирмата "Тад Груп" ще бъде обвинен и за посегателството над пръскачките, а не само за пробива в НАП.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...