Кметът, обидил се на "смешник", пак се кандидатира - 24novini.bg

Кметът, обидил се на "смешник", пак се кандидатира

Живко Тодоров от ГЕРБ ще се бори за трети управленски мандат в Стара Загора Живко Тодоров от ГЕРБ ще се бори за трети управленски мандат в Стара Загора
31.07.2019 | 09:01
(0 гласа)

 

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров от ГЕРБ ще се бори за трети мандат, съобщава БНР.

 

Кандидатурата на Живков обяви шефът на ГЕРБ в Общинския съвет в Стара Загора Николай Диков.

 

Самият Тодоров признал, че решението за трети мандат е трудно и посочи, че винаги се е старал да има добър екип в Стара Загора.

Именно при неговото управление се случи един от големите протести срещу управленско решение в града - срещу застрояването на парк „Бедечка“.

И в последните месеци не липсваха проблеми в града, за които гражданите обвиха Тодоров

Ремонтът на моста над ЖП-линиите в Стара Загора взриви общественото мнение в града, защото вместо да се разшири, се стесни с бус ленти и велоалея. На откриването присъства премиерът Бойко Борисов заедно с кмета, но беше освиркан.

При отриването кметът на ГЕРБ в града Живко Тодоров подчерта, че са направени ремонти на булеварди, отводняване, две кръгови движения, ремонт на самото съоръжение на ЖП-надлеза, но отстрани се чуваха организирани протестни викове. 

 

Името на кмета Живко Тодоров от ГЕРБ в последните месеци се спряга с няколко скандала, свързани с дрането на прасета до разкопките на "Августа Траяна", делата, които водеше срещу избиратели за техни постове във Фейсбук, като един от тях го нарече "смешник" и Тодоров му зведе иск. После хората събираха пари за глобата в социалните мрежи, а кметът се отказа от делата.  

Едно от най-шумно отразените от националните медии негови управленски решения беше регулирането на едно кръстовище в града с чували, вместо със светофари, което бе показано от NOVA в рубриката "Пълен абсурд", а гражданите се шегуваха, че така може да се нарича предизборната кампания за следващ мандат: "Чували вместо светофари". Имаше и друго - паркинг върху средновековни и римски разкопки, за което също кметът не виждаше проблем и сатна медиен скандал.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...