Местан за загиналото бебе: Покрусен съм - 24novini.bg

Местан за загиналото бебе: Покрусен съм

Лютви Местан е в ареста за катастрофата, при която загина бебе вчера. Днес се очаква обивнението срещу него Лютви Местан е в ареста за катастрофата, при която загина бебе вчера. Днес се очаква обивнението срещу него
15.04.2019 | 14:01
(0 гласа)

След инцидента на разклона за с. Загорци при Маказа, в който вчера загина 6-месечно бебе, лидерът на ДОСТ Лютви Местан изказа своите съболезнования в пост в социалната мрежа. "Покрусен съм! Изразявам най-дълбоките си съболезнования към близките", написа лидерът на ДОСТ.

Местан е в ареста заради инцидента вчера. Той стана около около 13:30 часа. Днес се очаква да му бъде повдигнато обвинение.

Ако той са кандидатира за евродепутат, ще придобие имунитет, но към момента на инцидента не е имал.

За загиналото дете законът предвижда поне 6 години затвор.

Лютви Местан твърди, че е спрял на знака "Стоп" преди да се включи в движението. Автомобилът на политика се е опитал да направи ляв завой и да се включи към основния път, когато последвал сблъсък с друга кола.

В нея пътувало семейство с две деца от кирковското село Първица.

В резултат на удара колата на семейството се преобърнала няколко пъти и паднала странично в близка нива.

На място загинало бебето, а останалите трима са ранени. Бащата е настанен в отделението по травматология, а майката и другото дете са в хирургията на болницата в Кърджали. Няма опасност за живота на тримата.

Образувано е досъдебно производство за катастрофа по непредпазливост, завършила със смърт.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...