Мъжът, заплашил Борисов с пушка - с 50 % изгаряния - 24novini.bg

Мъжът, заплашил Борисов с пушка - с 50 % изгаряния

Теодор Николов от Варна, който беше заплашвал премиера Борисов с пушката си, е с 50 % изгаряния и опасност за живота Теодор Николов от Варна, който беше заплашвал премиера Борисов с пушката си, е с 50 % изгаряния и опасност за живота
Мария Йорданова 11.04.2019 | 08:27
(0 гласа)

С 50 % изгаряния и опасност за живота в болница се намира Теодор Николов от Варна, който във Фейсбук заплаши премиера Бойко Борисов с пушката си преди няколко дни.Това съобщи негов приятел във Фейсбук и обяви, че се набират доброволци за кръводаряване.

По първоначална информация Теодор Николов е пострадал в сряда сутринта след пожар, възникнал от изтичане на газова бутилка.

Предположенията са, че той се е опитал сам да изгаси огъня, но е станал жертва на жестоката травма.

В социалните мрежи приятел на мъжа направи апел за кръводаряване.

Преди няколко дни Теодор Николов беше задържан от полицията за 24 часа, а причината беше негова публикация в социалните мрежи.

„Бойко, тебе ще те отстрелям безплатно! ...Българоубиец!“,

бе написал обвиненият в заплаха срещу министър-председателя, заради което прокуратурата образува разследване. В поста му се съдържаха и нецензурни думи.

Във видео, снимано от неговата приятелка, се виждаше мъжът, който коментира, че новините се гледат в България "така", като показваше оръжие, наричано от него самия "снайпер".

При ареста на Николов е иззето оръжието, съобщи вътрешният министър Младен Маринов миналия петък в Народното събрание пред журналисти.

След извършена експертиза на пушката се оказало, че е въздушна.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...