Американец уби семейството си заради секс-чат с българка - 24novini.bg

Американец уби семейството си заради секс-чат с българка

Грант Амато уби семейството си за 200 хиляди лева, които изпрати на българска от секс-чат Грант Амато уби семейството си за 200 хиляди лева, които изпрати на българска от секс-чат
29.01.2019 | 23:00
(0 гласа)

29-годишен мъж от САЩ с българска връзка стана пореден герой на криминалната хроника на щата Флорида. Той е арестуван вчера заради убийството на семейството си, след като откраднал от тях 200 000 долара. Парите взел за жена от България в чат за онлайн връзки и й ги изпратил.

 

Става дума за брата и родителите на Грант Амато, който е на 29 години и е зависим от секс и интернет.

 

Тримата били открити мъртви в къщата им в Чулуота в петък.

На 24 януари семейството се скарало, а в петък били намерени с рани като екзекуция, разказват от шерифския офис на окръг Семинол.

Три месеца Грант крадял парите на семейството си и накрая ги убил, като междувременно прехвърлил сумата на жена в България, с която общувал в секс-сайт.

Пред полицията той разказал, че е пристрастен към секса и родителите му, като научили за кражбата на 200-те хиляди долара, му дали ултиматум или да изкара 60-дневна програма за пристрастени, или да напусне дома им. Той се ядосал, че го лишават от приятелката му, както той я нарекъл.

Така Амато убил собствената си майка на 61 години, баща си на 59 години и родния си брат на 31 години.

Преди това той се е лекувал от сексуалната си и интернте- пристрастеност и на 4 януари е напуснал клиника, в която е бил.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...