Отложиха делото срещу Иванчева - 24novini.bg

Отложиха делото срещу Иванчева

08.01.2019 | 10:38
(0 гласа)

Днес в 10:00 часа В Специализирания наказателен съд трябваше да се проведе заседание по делото срещу бившия кмет на район „Младост“ в София Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, които са обвинени във взимане на подкуп. 

Подсъдим по същото дело като посредник е и Петко Дюлгеров.

Заседание днес няма да има тъй като необходимите документи и експертизи все още са в Апелативния специализиране наказателен съд.

Делото е насрочено за 21 януари, а този петък – 11 януари, ще бъдат изслушани СРСтата по случая.

Именно подслушаните разговори станаха една от причините Иванчева и Петрова да обвинят прокуратурата в манипулация, тъй като пускали е медиите избрани записи, които ги уличават, а в действиетелност в записите ставало ясно, че са невинни и има замесени високопоставени политици в заговор срещу тях.

 

В своя интервю за БНТ тази сутрин заместник-главния прокурор Иван Гешев намекна, че Иванчева и Петрова се ползват с медийна и политическа подкрепа като целта е да бъдат представени като жертви.

Същите тези хора настояваха за румънски модел и борба с крупцията, но когато те бяха приложени, използваха случая като аргумент срещу прокуратурата, коментира Гешев.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...