Пачки пари и тефтер до тялото на открития шеф на КАТ - 24novini.bg

Пачки пари и тефтер до тялото на открития шеф на КАТ

До тялото на Тодор Николов са открити свитък с листи и пачки пари, съобщи наблюдаващият прокурор До тялото на Тодор Николов са открити свитък с листи и пачки пари, съобщи наблюдаващият прокурор
15.12.2018 | 12:46
(0 гласа)

На 30-40 метра от тялото на простреляния шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов са открити три пачки пари и тефтер. Те са били силно прогизнали от водата. Това съобщи наблюдаващият прокурор Таня Димитрова пред БНР.

 

Втори оглед се извършва днес на мястото, където вчера беше открит мъртъв началникът на Пътната полиция в Казанлък. Тялото беше намерено простреляно с униформа в личния автомобил на Николов край село Бузовград.

 

Във водоема, в който са открити и пачките с пари, е намерен въпросният хартиен свитък, който тепърва ще бъде предаден за експертиза.

Колата на Николов е била заключена, а вътре, освен оръжието, с което е произведен изстрелът, е открит и един от трите телефона, които Николов е имал, съобщиха днес от прокуратурата.

„Намерени са три пачки банкноти с различен номинал, револверът в кожен калъф, намери се и оприличено в този момент на тефтерче, което представлява картонен свитък. Тепърва то ще бъде анализирано дали има отношение към разследването, дали има информация, която се отнася към разследването“, каза наблюдаващият прокурор още.

В момента се извършва и аутопсията.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...