Скандал с пиян шофьор на автобус от Лондон за София - 24novini.bg

Скандал с пиян шофьор на автобус от Лондон за София

Пътниците се изплашили, че пияният шофьор ще ги кара до България и извикали полиция Пътниците се изплашили, че пияният шофьор ще ги кара до България и извикали полиция
15.10.2018 | 14:23
(0 гласа)

Пътниците от българския автобус, които се усъмниха, че единият от шофьорите, който предстои да ги вози, е пиян, извикаха полиция в Лондон, съобщиха те самите пред bTV. Автобусът все още пътува към България. Тази сутрин малко след 7 часа те бяха на проверка на сръбската граница.

 

При тръгването му обаче, пътниците се усъмнили, че единият шофьор е пиян и затова са повикали полиция. По думите им, преди Мюнхен са дошли двама нови шофьори, които се сменят на всеки 2 часа и вече пътуват нормално.

 

Една от пътничките - Вела Чанкова, не приема твърденията на фирмата, че шофьорът, за когото имаха съмнения, нямало да кара автобуса.

Всичко е наред, каза пред БТВ Вела Чанкова, пътник в автобуса.

От фирмата вече обясниха, че той е техен служител, но нямало да сяда зад волана. Те посочиха също, че мъжът не е бил пиян и се е прибирал като пътник за България.

Той е наш служител на длъжност шофьор във фирмата, но по времето, когато е направена проверката и е взета алкохолната проба, той не е шофирал, не е предвиден да управлява и не е имал намерение да управлява автобуса. Пробата, взета от английските полицаи, е отрицателна.

Ако английските служби, извикани за проверка, бяха установили, че той е пиян, дали щеше да бъде пуснат. Служител е на нашата фирма, но не е шофирал, каза Кристина Попова, мениджър в автобусната фирма.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...