Северин не казал на шофьора си за убийството - 24novini.bg

Северин не казал на шофьора си за убийството

Северин Надеждов бил откаран до Хамбург от Синан, но не му казал за убийството Северин Надеждов бил откаран до Хамбург от Синан, но не му казал за убийството
11.10.2018 | 19:27
(0 гласа)

"Докато го карах, през цялото време мълчеше", това разказа в интервю за NOVA Синан, който е закарал Северин Надеждов в Хамбург, часове след като е изнасилил и убил жестоко Виктория Маринова, както твърди полицията.

Пред NOVA Синан разказа как е извел от България Северин с колата си от Русе до Хамбург. Двамата се познавали от ромската махала. Синан разказва как Северин е мълчал и не казал, че е изнасилил и убил Виктория.

"Изобщо не ми е казал нищо. Беше през цялото време мълчалив. 30 часа карах. Говорихме си общи неща. За толкова часове, да е говорил половин час", разказва младият мъж.

Той разбира, че е возил заподозрян за убийство, едва когато го оставя в Хамбург и германската полиция започва да издирва и двамата.

Синан се прибрал в България, за да даде показания. Не е задържан. Видял Северин и на рождения ден в нощта преди убийството. Рожденият ден бил детски. По думите му предполагаемият убиец на Виктория бил пиян, но не толкова много. Празнували до сутринта. Северин си тръгнал сам.

В 11:30 часа нападнал жертвата си. Това разказва жената, която вижда Виктория за последно. Двете се разминали на алеята час преди това. Тя се страхува да застане пред камера. Твърди, че не е е забелязала убиеца.

Страхуват се и в махалата в Русе, където е живял Северин, показа репортажът на Нова телевизия. Носел се слух, че ще следва отмъщение. Кварталът все още се охранява от полиция.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...