Майката на Северин Красимиров: Бил е пиян и надрусан - 24novini.bg

Майката на Северин Красимиров: Бил е пиян и надрусан

11.10.2018 | 15:20
(0 гласа)

Майката на Северин Красимиров, заподозрян за жестокото изнасилване и убийство на журналистката Виктория Маринова, обяви, че синът ѝ си е признал, но е бил дрогиран и пиян. Тя говори за първи път след задържането му пред Нова телевизия,

 

"На мен ми каза, че е бил пиян. Някакъв наркотик взел, тежък като камък. Най-лошото пил - 4-5 бири и един уиски. Той на пиян глава и мъртво надрусана глава го е направил", обясни тя.

 

"Той ми казва, че нищо не помни. Като дошъл малко на себе си започнал да си спомня, че убил момичето. Плака. Той не е такъв. Хич не ми идва на акъла, че той ще убие човек. Не е такъв човек", каза още Надежда Красимирова.

Тя разказа, че от България синът ѝ е дошъл с кола на приятел, който се е завърнал в страната. До този момент властите не говорят за съучастник по бягството му.

Красимирова иска синът ѝ да бъде съден и да излежи присъдата си в Германия. "Колкото ще да е, дори и 20 години. Ако се върне в България, ще го убият", смята тя.

Жената, която не говори ообено добре български има още 7 деца. Тя твърди, че Северин има умствена изостаналост. Преди му е давала хапчета, но откакто е заживяла в Германия е спряла да се занимава с това, защото е нямало как да следи дали ги приема.

По-късно днес се очаква решението на съда в Хановер за екстрадиция. Вчера Красимиров се е съгласил на бърза процедура. 

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...