Обществени новини и събития - 24novini.bg
Обществени новини и събития - 24novini.bg

Мария Йорданова

Шефът на съдийската комисия в Българския футболен съюз (БФС) Йордан Сталев и още четирима души са задържани вчера по време на акцията на ГДБОП и на Спецпрокуратурата в сградата на БФС, съобщи Нова телевизия. 

 

Млади лекари и студенти по медицина отново излизат на протест пред Министерството на здравеопазването, съобщи Нова телевизия. 

 

Обявяваните от Столичната община процедури за обществени поръчки приличат повече на свирен мач, защото победителят е ясен предварително.

Следващите 30 секунди ще ги прекарам в мълчание. Това ще е моят знак за солидарност към другия граждански кнадидат Борис Бонев, който не беше допуснат до участие в този фомат на "Реферрендум". Аз също не можех да участвам като граждански кандидат в другия формат на обществената телевизия - "Панорама".

Австралиецът Джок Полфрийман, който беше осъден за убийството на студента Андрей Монов и беше пуснат предсрочно от затвора, напусна Специализирания дом за временно настаняване на чужденци в Бусманци.

"Парите за образование и икономическо развитие през следващия програмен период на еврофинансиране ще бъдат увеличени", заяви вчера вицепремиерът Томислав Дончев при посещението си в Добрич.

 

"Всеки момент Джок Полфрийман ще бъде освободен от общежитието за чужденци в Бусманци", заяви директорът на Дирекция "Миграция" старши комисар Николай Николов. 

Само два дни, след като туроператорът "Астрал Холидейз" обяви своя фалит от застрахователната компания са започнали изплащането на първите заведени претенции от потърпевши клиенти на агенцията, съобщи Нова телевизия. 

 

Екипи на Специализираната прокуратура и Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) влязоха в офисите на Българския футболен съюз (БФС), съобщи Нова телевизия.

 

И днес времето ще остане топло и слънчево. 

Телците да се впуснат в нови приключения, а Лъвовете да се възползват от късмета си днес. Козирозите ще срещат трудности, ако смесват работата и социалните контакти.

 

Влак е ударил кола на жп прелез в село Кубратово край София, съобщи бТВ.

Страница 1 от 105
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...