Обществени новини и събития - 24novini.bg
Обществени новини и събития - 24novini.bg

24novini

Около 7% от децата в Европейския съюз не живеят в държавата, от която произлизат. Това показва проучване на Центъра за знания в областта на миграцията и демографията към Европейската комисия.

 

Съдът отхвърли исканията ни вещите лица да преброят колко души са дописани в избирателните списъци. Ние твърдим, че това се е случило незаконно, тъй като няма подпис на секретаря и на председателя на съответните секционни избирателни комисии.

 

Заради изборите ГЕРБ в Перник са забранили да се говори за недостига на вода в яз. Студена. Знаели са още от м. април 2019 г. Шефът на ВиК - Перник, Иван Витанов, три пъти предупредил за кризата и през октомври, но кмет, областен управител и общинсик съветници от ГЕРБ дори не му върнали отговор. Областната управителка на ГЕРБ Ирена Соколова не се съгласила да има режим в Перник и го попитала дава ли си сметка какво означават писмата му, с които предупреждава за безводието, в контекста на предизборната кампания. Колкото повече водата в язовир “Студена” е намалявала, толкова повече са се увеличавали разходите и загубите. Едва на 19 ноември, след изборите, МОСВ взима мерки, но вече е късно.

Без следа е изчезнал обявеният за общонационално издирване Веселин Димитров, обвинен за взрива в жилищен блок във Варна, информира БНТ.

 

Хороскопът на 15 януари предлага печалба за Телеца, напрегнат ден за Стрелеца, Скорпионите ще се сближат с привлекателен човек.

 

Момиче на 18 години е открито убито, с прерязано гърло, във врачанското село Галиче. Тялото е намерено тази сутрин, в двора на къщата, в която е живеела жертвата, съобщи Нова телевизия.

Премиерът Борисов ще обсъди оставката на министъра на околната среда Нено Димов. Това заяви той пред медиите след края на Консултативния съвет в президентството днес, предаде 24 часа.

 

В четвъртък ще преживеете неочаквано събитие свързано с мъж, когото познавате. Това ще бъде благоприятен ден за реализиране на някои ваши планове, които досега сте отлагали поради различни причини. Възможно е да са ви липсвали достатъчно ресурси за тяхната реализация или благоприятни обстоятелства за успешното им развитие. Този ден вещае интересни благоприятни новини свързани с ваши лични или семейни доходи, договори или споразумения от финансов характер и др.

Главният прокурор Иван Гешев разпореди на апелативните прокуратури в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново да вземат под специален надзор 23 досъдебни производства за престъпления, свързани с финансовите интереси на Европейския съюз, съобщават от държавното обвинение.

 

Фестивалът "Сурва", който обичайно се провежда в Перник, няма да се състои тази година заради водната криза в общината и въведения режим, Това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров пред Нова телевизия. 

 

Днес Овните трябва да бъдат по-търпеливи. Лъвовете и Водолеите ще се радват на изненади, а Близнаците е време да започнат нещо ново. 

През първия ден от Новата година е време за равносметка - какво не сме направили през изминалата година и какво да направим през Новата. Водолеите да си променят отношението и да станат по-дружелюбни, за да им се усмихне щастието. 

Близнаците да се отдадат на повече срещи и контакти, а Рибите да помнят, че колкото и зле да е положението, все някога ще се оправи.

 

Страница 1 от 31
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...