Обществени новини и събития - 24novini.bg
Обществени новини и събития - 24novini.bg

24novini

Поради необичайната жега в централната и южната част на Еворпа цената на картофите достигна рекордно ниво.

 

Днес православната църква чества Успение на Света Богородица или Голяма Богородица, което е един от най-големите християнски празници. 

 

Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“ пусна за обществено обсъждане законопроект, според който всеки автомобил в България ще трябва да има технически паспорт, който ще се издава след обстоен преглед.

 "Няма да се откажем, напротив, заложили сме няколко задачи и продължаваме нашата кауза", заяви пред протеста в нейна подкрепа уволнената органзиаторка на протестите на медицински работници Мая Илиева. Днес тя подписа заповедта си за дисциплинарно уволнение от болница "Токуда", където тя работеше.

 

"Визия за София" на кмета Йорданка Фандъкова е писана 9 години, а за подготвянето й са дадени над 1 млн. лв. от парите на софиянци. Такъв документ обаче все още няма готов обаче.

 

И четирите компании, участвали в процедурата за 35-годишната концесия на "Летище София", са внесли жалби срещу избора на победителя в надпреварата.

Изпълнителният директор на НАП Галя Димитрова заяви пред btv днес, че "оставки се подават лесно в труден момент, по-важното е да се преодолее кризата. "Беше тежко, но много добре обмислено решение да не си прекратя отпуска.

"Скандал! Започна застрояването и на емблематичния столичен парк „Заимов"", алармират от сдружение „Кинопамет" с писмо до редакцията ни.

Хороскопът на 28 юли вещае: Ракът ще харчи, Близнаците са на прага на щастлив период, Овните да внимават с парите, Лъвът с проблеми в любовта

 

"Ако застроят тук и тук, вече някой е за бой! На всичко са готови в името на икономически интереси", каза Мая Манолова на протеста на гражданите от Обеля против презастрояването, които й показаха ПУП на района и започнатите нови строежи.

По повод изявления пред медии на обвиняемия Кристиян Бойков и на негови работодатели, пресцентърът на Прокуратурата иизлезе със съобщение. В него се казва, че Бойков е притежавал базата данни на НАП, преди та дя изтече в интернет.

«Още не си давам сметка в какво съм въвлечен. Страхувам се. Има за какво да съм притеснен — цяла България се обърна срещу мен, но конкретно по случая няма за какво да се притеснявам. Не бих ходил на работа в петък, за да не ме дават по телевизията», каза той. Не съм аз, а и не смятам да давам факти от разследването, тъй като има закон.

Страница 1 от 20
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...