Обществени новини и събития - 24novini.bg
Обществени новини и събития - 24novini.bg

24novini

Маджо смути лайф на Христо Иванов на „Орлов мост“. Името на основателят на борческата групировка СИК Младен Михалев – Маджо успя да смути Христо Иванов, лидер на „Да, България“ и ключова фигура в протестите срещу правителството на Бойко Борисов.

 

"Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!".

Полиция атакува палатковите лагери и е разчистила блокираните кръстовища в София, Пловдив и Варна, съобщи самата СДВР на брифинг пердималко. Има арестувани. Силовата акция в столицата е започнала по тъмно призори - към 4.30 ч. тази сутрин.  

 

"Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет". Това съобщи лидерът на НФСБ и съуправляващ Валери Симеонов, който участва на коалиционен съвет при премиера Бойко Борисов.

Според звездите на 6 август Овенът ще получи нежна грижа от половинката си, Ракът ще направи чудеса от храброст за любимия си човек, Везните днес ще работят върху връзката си, за Скорпиона - непланирана среща и смущаващи новини, Водолеят е на нов път - ще бъде успешен, а за Лъва звездите препоръчват да се върне към себе си и своите лични желания

Дни след като премиерът Бойко Борисов уверяваше, че не се налага засега България да поема нови дългове заради коронакризата, днес правителството одобри решение да се изтегли заем в размер на 1 млрд. лв. от новия фонд на ЕС за подкрепа на заетостта.

Генка Шикерова пусна видео как участници в конференцията на ГЕРБ блъскат журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова и изхвърлят телефоните, с които тя предава. Пред БНР Паунова съобщи, че не е разбрала каква си тези хора, имали са вид на ултраси.

Звездите на 4 август вещаят семейни трусове за Скорпиона, промяна в желанията на Овена, Телецът да иска повече от живота, Ракът да не взима никакви решения днес, а за Лъвовете - приходи и печалби.

Пострадали при случая зад колоните на Министерския съвет протестиращи продължават да настояват за тежки наказания в МВР. Преди дни беше съобщено, че вътрешната проверка е установила превишаване на полицейските правомощия.

 

Снощи късно на кръстовището на Софийскиуя университет се стигна до сблъсъци между полицията и протестиращите, защото беше спрян бусът на майките на децата с увреждания от "Системата ни убива".

 

Звздите на 2 август вещаят интересни събития за Овена, за Близнаците - нарегнати противоречия, романтика и любовни трепети за Раците, а за Рибите - нови перспективи

Уважаваме правото на всеки един да протестира, ние също сме го правили, но никога не е било за сметка на другите граждани. Не може малцинството да определя какво да се случва за сметка на мнозинството. Това заяви народният представител от ГЕРБ Александър Ненков на брифинг пред централата на партията.

 

Страница 1 от 49
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...