Обществени новини и събития - 24novini.bg
Обществени новини и събития - 24novini.bg

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

Корнелия Нинова се е доказала като човек, който знае какво прави и носи отговорност за своите постъпки, така президентът Румен Радев отговори на журналистически въпроси за оттеглената оставка на лидера на БСП пред конгреса на партията днес.

От 17 юни започва седмицата на протестите срещу застрояването и бетона по Черноморието. По-рано през седмицата граждани се събраха на протест пред Народното събрание, с което сложиха началото на седмицата на протестите. На следващия ден имаше и шествие с кемпери, което призова за ежедневни протести пред сградата на парламента. На 14 юни протест затвори Орлов мост, а организаторите заявиха, че от там тръгна и протестът за защита на Пирин. Орлов мост ще бъде отправна точка и на демонстрациите за защита на Черноморието, зарекоха се от "За да остане природа в България".

Днес е Черешова задушница. Християните почитат мъртвите си сродници и се молят за спасението на душите им.

Мъж е загинал, а четирима са тежко ранени при удар между патрулка и автомобил с варненска регистрация край Ябланица, съобщиха от ОД на МВР - Ловеч.

 

90 еднополови семейства у нас отглеждат 60 деца, сочи статистиката, цитирана от бТВ. Въпреки че самите те и дори околните ги възприемат като семейства, те не са такива за държавата.

 

От МВР-Кърджали съобщиха, че са получили сигнал за загинал велосипедост на пътя към ГКПП „Маказа“. 

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов коментира, че има опити за „настройване на обществеността срещу действията на полицията и прокуратурата по време на акцията срещу кабелните оператори“. 

Вчера от министерството на земеделието и храните обявиха, че министър Десислава Танева е разпоредила до края на месеца да бъдат проверени всички къщи за гости, построени с европари по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013.

В края на месец юни изтича срокът за подмяна на касовите апарати на бензиностанциите, така че на всяка касова бележка да е записано каква е цената на горивото и какъв е процентът на данъците, съставящи крайната цена. 

 

Началникът на отдел „Компютърни престъпление“ в ГДБОП комисар Явор Колев даде извънредна пресконференция по акцията срещи нелегалното излъчване на телевизии от кабелни оператори след като вчера граждани излязоха на протест, а кабелни оператори се оплакаха от разрушенията на ГДБОП.

 

Властите издирват 609 души с влязла в сила присъда, които са избегнали изпълнението й и вместо да са в затвора, са на свобода, става ясно от доклада на Прокуратурата за 2018 година.

 

Страница 1 от 272
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...