Обществени новини и събития - 24novini.bg
Обществени новини и събития - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Предизборната книга на Фандъкова с нейната програма прилича на каталог на спонсорите на ГЕРБ, а не на политическа визия на самостоятелен кандидат за кмет.

Днес в присъствието на двамата премиери - на България и на Йордания - бе подписан меморандум за сътрудничество в областта на туризма, който трябва да доведе до популяризиране на културния, фестивалния, селския, кулинарния и други видове туризъм, както и за развитието на туристическата инфраструктура.

Ако мигрантският натиск от границата ни с Турция се засили, ще се използват методи като при масови безредици - водни струи и газ, заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред БНР днес.

 

Показно разстреляната Станка Марангозова е купувала имоти от София до морето в силните си години. Това пише в. "Телеграф“ и поосчва данни за 150 кв. м. апартамент на две нива в столичния кв. "Хладилника“, ниви край монтанското село Стубел, апартаменти във Враца и Монтана, както имоти в морската столица.

 

Ке ниецът Хосей Туей спечели 36-ия лекоатлетически маратон на София. Туей тича по класическата дистанция от 42,195 километра по столичните улици като постигна време от 2:15. 59 часа.

Кандидатът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова не отговори на въпроса на опонента си Мая Манолова за връзката на ГЕРБ със скандала с евтини имоти "Апартаментгейт". Това беше вторият случай в дебата по Канал 3, в който Фандъкова се скри зад регламента.

"Аз съм лекар. Педиатър съм. Работя в една софийска болница, имам частна практика. Нормалните неща. Йорданка е хубава жена и това привлича вниманието. С времето откриваш и другите неща. Нейното основно качество е разбирателството, аз съм по-сербез".

 

 Искам да подам ръка на г-жа Фандъкова и да сключим споразумение независимо коя от двете ни спечели, да направи следните четири неща:

Центърът на София ще бъде блокиран заради провеждането на Wizz Air София маратон 2019. Столичната полиция публикува на фейсбук страницата си подробности. Стартът на маратона бе даден в 09:30 ч. на пл. „Княз Александър I” пред национална художествена галерия.

 

Журналистката Миролюба Бенатова припомни в YouTube запис на свое интервю от bTV от преди 10 години, в което Борисов говори откровено за приятелството си с Цветан Цветанов и посочва всички шансове, които му е дал в политиката.

Журналистката Миролюба Бенатова припомни в YouTube запис на свое интервю от bTV от преди 10 години, в което Борисов говори откровено за приятелството си с Цветан Цветанов и посочва всички шансове, които му е дал в политиката.

 

Президентът на Румъния Клаус Йоханис започва консултации за сформиране на нов кабинет, след като лявото правителство на Виорика Дънчила падна. 

Страница 1 от 140
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...