Обществени новини и събития - 24novini.bg
Обществени новини и събития - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Хората, а не Борисов, постигнаха успех срещу COVID-19. Призоваваме премиера Бойко Борисов да спре с внушенията, че мерките на правителството през последните 100 дни са най-меките, с най-добри резултати.

Депутатите гледат на първо четене Законопроекта за създаване на държавни бензиностанции. 

 

По-скъпо парно от 1 юли. Това предвиждат разчетите на енергийния регулатор, който ще заседава днес. Новите цени ще важат до 1 юли следващата година. 

5 години от убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина. Десетки граждани вчера излязоха на шествие в София под надслов "Справедливост за всички". То започна от Борисовата градина, където беше убит ученикът Георги Игнатов и стигна до Съдебната палата, предаде Нова тв.

 

След като България обеща помощ на Тръмп в овладяването на безредиците, а министър Каракачанов се снима с пушка на учение, социалните мрежи у нас избухнаха в хумор, сатира и забава.

 

Днес, 3 юни, е денят за вторите матури на учениците от 12 клас. Те се явяват на зрелостен изпит по английски език или избран от тях предмет. Над 45 хиляди ученика се явиха на матурите на 1 юни по БЕЛ.

Върху разказа „Чорба от греховете на отец Никодим“ на Елин Пелин писаха днес зрелостниците на матурата по български език и литература. МОН по-късно публикува PDF файл с информация за матурата.

 

Близо 3000 зрелостници пропуснаха матурата по български език и литература вчера и ще ходят на поправка в края на август. На 1 юни 45 616 зрелостници се явиха на матурата по български език и литература, съобщават от Министерството на образованието и науката.

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободен Красимир Живков.

Токът за бита ще поевтинее с около половин процент средно за страната от 1 юли. Това сочат разчетите на енергийния регулатор.

Капсулата с американските астронавти Боб Бенкен и Дъг Хърли успешно се скачи с Международната космическа станция (МКС), съобщи НАСА. Точно в 17:16 часа българско време днес, след 19-часов полет от Земята и съвсем малко преди предвиденото по план, пилотираната капсула "Дракон" на компанията на Илон Мъск  "SpaceX" успешно се скачи с МКС.

 

Бойко Борисов: "Цветан Цветанов е невинен за "Апартаментгейт", съжаляваме за него, но той ще прави своя собствена партия"

Страница 1 от 258
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...