Анкета: Оставайки министър, Лиляна Павлова разхищава дъжавни средства - 24novini.bg

Анкета: Оставайки министър, Лиляна Павлова разхищава дъжавни средства

Оставайки министър, Лиляна Павлова разхищава държавни средства, смятат над 1/3 от участниците в нашата анкета Оставайки министър, Лиляна Павлова разхищава държавни средства, смятат над 1/3 от участниците в нашата анкета
13.07.2018 | 18:39
(0 гласа)

Според 33 % от участниците в анкетата на 24новини.бг, оставайки на поста министър на Българското председателство на Съвета на ЕС след като е приключило председателството, Лиляна Павлова разхищава държавни средства.

В анкетата на сайта ни участваха над 3160 души от 1 юли до днес. Близо 60 % сумарно не одобряват решението на премиера и липсата на възражения от страна на Павлова да остане министър.

"Незаконно е да се разхищават така държавни пари" посочват като отговор болшинството или 1037 души. Те са 33% от всички гласували.

Като неправилно го посочват 848 души или 27% от хората.

"Абсурдно е да има министър на председателството, след като е свършило", са отбелязали като отговоро 914 участници или 29% от всички.

Като правилно решението определят 292 души или 9% от участниците.

Не могат да преценят дали е правилно или не Павлова да е министър на председателството, докато Австрия председателства Съвета на ЕС 69 души или 2% от всички.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...