Стълб стърчи насред шосе, хората на Фандъкова нямало да го махат - 24novini.bg

Стълб стърчи насред шосе, хората на Фандъкова нямало да го махат

Нова ТВ показа абсурд със стълб в средата на шосе, който от общината нямало да махнат Нова ТВ показа абсурд със стълб в средата на шосе, който от общината нямало да махнат
06.04.2018 | 18:28
(0 гласа)

Как се строи пътно платно и в средата му се оставя да стърчи електрически стълб може да се види само в столицата на кмета Фандъкова. Абсурдът този път е от столичния кв. Витоша, показа Нова тв.

 

Стълбът е оставен в средата на пътното платно за изумление на шофьорите и хората в района.

 

Електрическото съоръжение заплашително се издига по средата на шосето, по което се извършва целият, традиционно напрегнат за района, квартален трафик.

Общинските власти на кмета Йорданка Фандъкова обаче обясниха пред телевизията, че премахването на стълба не е възможно, защото имало отчуждителни процедури на терена и обжалване в съда.

 

 

От думите им стана ясно, че докота не приключи съдебната сага, стълбът ще си остане в средата на шосето. Което съдебната практика сочи, че ще продължи години.

В същото време служителите на кмета Фандъкова не са предприели и не съобщиха да имат такова намерение да се обезопаси и сигнализира мястото, за да се предотврати тежък инцидент.

Стълбът стеснява платната за движение и за по-големите автомобили, като например тези от сметоизвозването, преминаването е опасно. Наличието му в средата на пътното платно е предпоставка за произшествия, особено в тъмната част на денонощието.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...