Аделина Радева си тръгва от NOVA със сълзи на очи - 24novini.bg

Аделина Радева си тръгва от NOVA със сълзи на очи

Аделина Радева се сбогува с Виктор Николаев в ефир със сълзи на очи Аделина Радева се сбогува с Виктор Николаев в ефир със сълзи на очи
29.05.2020 | 18:35
(2 гласа)

Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей България" Аделина Радева напуска предаването и медията, стана ясно днес.

Със сълзи на очи Радева се сбогува в ефир с колегата си Виктор Николаев

и с екипа на блока, а той я изпрати с цветя.

"Наистина много благодаря за прекрасните 2 и половина години на Нова телевизия, на зрителите, че ми дадоха възможност да водя предаването", с тези думи Радева се сбогува със зрителите.

Тя обяви, че има нужда от промяна и заради това напуска сутрешния блок и Нова телевизия.

От БНТ съобщиха, че още в понеделник Радева ще се появи отново в техния ефир и ще стане едно от лицата на следобедния блок "Още от деня".

Водещата работи в това предаване на обществената телевизия до 2018 г. Впоследствие тя се премести в Нова тв след отстраняването на Анна Цолова от екрана на "Здравей България".

„Аделина Радева е доказан журналист, автор и водещ на много филми и телевизионни предавания.

Всички познаваме работата ѝ, повече от 10 години е била част от БНТ, винаги е демонстрирала професионално отношение и много се радвам, че прие поканата ни отново да се присъедини към екипа. Това е поредна крачка към привличането на стойностни кадри, които вярват в каузата БНТ и са готови да работят за нея“.

С тези думи, разпространени от БНТ, шефът на телевизията Емил Кошлуков коментира завръщането на Радева на "Сан Стефано" 29.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...