Костов: С приватизацията съм изпълнил дълга си към държавата - 24novini.bg

Костов: С приватизацията съм изпълнил дълга си към държавата

Иван Костов заяви, че е изпълнил дълга си към държавата с приватизацията Иван Костов заяви, че е изпълнил дълга си към държавата с приватизацията
26.02.2020 | 16:58
(1 глас)

Ако аз съм участвал в приватизацията, къде са следите сега?! Този реторичен въпрос зададе бившият премиер (1997 - 2001 г.) Иван Костов в предаването "Плюс - минус" по Нова телевизия.

 

 

Поел съм върху себе си всичко! Чувствам се, че съм изпълнил дълга си към страната, затова поемам негативи,

твърди бившият премиер. Костов бе категоричен, че върху извършеното по негово време раздържавяване, стъпва днешният български просперитет, защото тогава е създадено българското предпринимачество.

"Какво да кажа за Славчо Христов? Той се свързва с приватизацията на "Златни пясъци". 14 години фирмата изплаща сделката. Освен това "Златни пясъци" има 71 собственика. За какво точно трябва да отговарям?", продължи Иван Костов.

"Кремиковци" щеше да завлече страната надолу,

удължихме живота на предприятието с продажбата, категоричен бе Костов. Той посочи, че и един от най-големите собственици в областта на металургията не е успял да спаси предприятието.

Иван Костов припомни, че оценка на подлежащите за приватизация предприятия е дадена от Световната банка. В неимоверно трудна, катастрофална обстановка ние сме си свършили работата, категоричен е Иван Костов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...